Polikliniekmodule

Polikliniekmodule: de ideale wachtverzachter in poliklinieken

De door BIS|Econocom ontwikkelde polikliniekmodule is perfect geschikt om op een eenvoudige manier de cliënten in de wachtkamer goed en tijdig - via LCD schermen, informatiezuilen of internet/intranet – te informeren over wisselende bezettingen en oplopende wachttijden (de uitloop). Indien gewenst kan dit met kleurcodes. Daarbij zijn ook variaties op dit thema mogelijk; bijvoorbeeld dat de bezetting niet wordt getoond, maar alleen informatie als wachttijden oplopen of buiten een bepaalde marge komen.

De BIS ID Polikliniekmodule is ontwikkeld vanuit de gebruiker en kenmerkt zich door groot gebruikersgemak. Zo kan de receptioniste van de poli met een enkele muisklik aangeven welke artsen er zitting hebben en heeft ze de beschikking over een sneltoets waarmee ze tijdens de poli simpel aangeeft dat de wachttijden bij een bepaalde arts oplopen.

Ook de informatie uit de BIS ID Polikliniekmodule kan eenvoudig worden gecombineerd met nieuws, entertainment, tips & trics, weer & verkeersinformatie etc., zodat ook in polikliniek het wachten voor velen ineens veel minder lang lijkt te duren.

Kortom de BIS ID Polikliniekmodule is een zeer veelzijdige oplossing waarmee u zowel uw patiënten en cliënten functioneel informeert over wachttijden en bezettingen als waarmee u het wachten in de wachtruimte aangenamer maakt.

Ga terug naar Wachtrijsystemen.

Gratis advies over Polikliniekmodule? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Uw ruimte

Ontvangstbalie
Ontvangstbalie

Informeer en vermaak wachtende bezoekers

lees meer
meer ruimtes

Branche

Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches