Boeken & Beheren

Ruimtes boeken en beheren

Onverwachte interrupties, spookboekingen of dubbele boekingen… Het binnenlopen in een volle vergaderruimte of gestoord worden tijdens een belangrijke meeting is vervelend. Vaak leidt het tot irritaties of ergernissen. Zeker als het wordt veroorzaakt doordat niet duidelijk is waar vergaderzalen geboekt kunnen worden. Of doordat niet eenvoudig zichtbaar is of de ruimtes beschikbaar zijn of niet. Een Room Management systeem (ruimtereserveringssysteem) biedt uitkomst. We lijsten de voordelen even op:

 • Vereenvoudigen van het reserveringsproces
 • Voorkomen van dubbele boekingen of spookboekingen
 • Voorkomen van het storen van reeds aanwezige partijen
 • Verzorgen van aanvullende faciliteiten voor de vergaderruimtes
 • Eenvoudig de mogelijkheid tot het verlengen van een vergadering
 • Inzichtelijk maken van bezettingsgraad van ruimtes of werkplekken
 • Inzichtelijk maken van de kosten van ruimtes en aanvullende faciliteiten

Nieuwe generatie Room Manager is nog slimmer

Evoko Liso gebaseerd op de succesvolle Evoko Room Manager, maar met nóg betere functionaliteit. Het is nu mogelijk om vanuit je favoriete agenda of op één van de Liso displays iedere willekeurige ruimte te boeken. Alle informatie is op het display beschikbaar, zoals formaat, aanwezige apparatuur en status. Voor iedere vergadering kan de perfecte ruimte gevonden worden. Dankzij de ingebouwde sensor kan de Liso specifieke informatie tonen wanneer iemand er op af loopt.

Koppel eenvoudig met:

 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Exchange 2010, 2013 en 2016
 • Google Apps
 • IBM Domino Smartcloud

Optimaliseer gebruik door te analyseren

De Liso geeft u volledig inzicht in het gebruik van ruimtes in uw organisatie. Door de statistieken in het web based Evoko Home te analyseren kunt u vergaderpatronen achterhalen en uw faciliteiten hierop optimaliseren. Daardoor wordt het mogelijk om op bepaalde kosten te besparen en een zeer efficiënte vergadercultuur te realiseren.

Zeer vriendelijk in installatie en gebruik

Evoko Liso werkt ‘gewoon’ op WiFi en op PoE/PoE+, en heeft RFID/NFC of PIN mogelijkheden. Door een open API is het eenvoudig om met andere systemen of software te communiceren. Daarnaast zijn er geen plug-ins nodig of software om te leren. De interface en installatie zijn zo intuïtief en gebruiksvriendelijk dat alle functies voor iedereen in een paar aanrakingen te bereiken zijn.

Het volgende niveau

Kortom: De Evoko Liso heeft ruimtereservering naar het volgende niveau gebracht met een verbeterde interface en uitgebreidere mogelijkheden, om het voor gebruikers nog makkelijker te maken de perfecte ruimte voor hun vergadering te vinden.

Meer weten of gratis persoonlijk advies? Onze adviseurs helpen u graag. Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of gebruik het contactblok rechts.

Wenst u een demonstratie in onze showroom?

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

nieuws