BIS ID Koppeling met TomTom

De Estimated Time of Arrival groot weergeven op informatieschermen

Iedereen in de transportsector weet… Tijd is een factor van formaat. Om uw opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn, moet u op tijd lading ophalen, op tijd lading lossen. Liefst met een zo kort mogelijke wachttijd voor de chauffeur en een zo snel mogelijke afhandeling door de medewerkers van het logistieke centrum. Overigens is dit niet alleen voor uw klanten van belang, ook voor uzelf. Tijd is immers geld? De BIS ID TomTom connector helpt u tijd te besparen.

Uit de TomTom navigatie, op het grote scherm

We hoeven u de voordelen van de moderne navigatiesystemen niet uit te leggen. Daar bent u als transportondernemer tot in detail mee bekend. Ook uw planners kunnen waarschijnlijk precies volgen waar uw vrachtwagens zich bevinden, naar welke locatie ze op weg zijn én wat de verwachte aankomsttijd is; de ETA ofwel Estimated Time of Arrival. En juist die ETA is cruciaal voor het vervolg van het logistieke proces. Hoe gaaf zou het dan zijn als niet alleen uw planners en chauffeurs de verwachte aankomsttijd kennen, maar dat u deze bekend kunt maken bij alle betrokken personen en afdelingen? Heel simpel via grote informatieschermen!

Volautomatisch en realtime ETA weergave

Denkt u zich de voordelen eens in… Er is een lading onderweg naar een logistiek complex. Alle partijen die betrokken zijn bij het lossen en op/overslaan van de lading kunnen op grootformaat digitale informatieschermen realtime zien wanneer de lading exact aankomt. Iedereen kan zich op tijd voorbereiden op de komst van de vrachtwagens. Wanneer de chauffeur zich bij aankomst meldt, staat iedereen startklaar en kan er direct begonnen worden met lossen. Er gaat geen onnodige tijd meer verloren. Efficiënter kan haast niet. Zeker niet omdat de ETA weergave volstrekt geautomatiseerd plaatsvindt.

Slimme koppeling met BIS ID narrowcasting

Natuurlijk is niet ieder narrowcasting systeem geschikt om data uit een navigatiesysteem weer te geven. Het BIS ID systeem is dat wél. De BIS ID Content Runner (= het CMS) is zo ontwikkeld dat het relatief eenvoudig kan worden gekoppeld aan allerlei verschillende typen databases. Ook als het een navigatiesysteem betreft, ook als het TomTom is. Sterker nog, voor connectie met de TomTom database is door de BIS|Econocom developers een standaard koppeling geschreven: de BIS ID TomTom connector.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden en voordelen van de TomTom koppeling?
Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Narrowcasting koppelingen.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte