Exact Online Connector

Exact Online Connector – Welkom in de wereld van Exact Online

Exact, opgericht in de jaren ’80 en uitgegroeid tot een icoon op het gebied van ERP software. Met een gebruikersgroep van meer dan 250.000 organisaties in 110 landen is Exact de onbetwiste nr. 1 ERP leverancier voor bedrijven tot 250 medewerkers. En niet zonder reden… De mogelijkheden met Exact zijn groot. Geïntegreerde ERP-, financiële, CRM-, HRM- en BPM-software zorgt – mede dankzij allerlei op maat samen te stellen dashboards - voor overzicht, inzicht, controle en sturing.

Informatie uit Exact visueel delen

Kent u Exact uit de praktijk? Gebruikt u de uitgebreide software van dit – van origine – Delftse softwarehuis? Dan herkent u naast alle mogelijkheden en voordelen waarschijnlijk ook de behoefte om snel belangrijke KPI’s of andere (proces)informatie op een aansprekende en visuele manier te laten zien aan collega’s op allerlei niveaus binnen uw organisatie. En dat kan! Dankzij de API van Exact Online. En dankzij het Development team van BIS|Econocom.

Koppeling Exact Online met narrowcasting

Exact Online, de moderne en complete cloud variant van de befaamde software, is uitgerust met een Application Programming Interface (API). Deze API maakt het mogelijk om andere systemen volautomatisch met Exact Online te koppelen en gegevens uit Exact Online op te vragen. Door – met behulp van deze API – Exact Online te koppelen aan de narrowcasting software ontstaat een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Exact Online Connector is een feit.

Grootformaat weergave, grafisch verantwoord

Dankzij Exact Online Connector geeft u voortaan ieder stukje informatie uit Exact Online op een overzichtelijke manier weer op één of meerdere grootformaat LCD/LED displays. Natuurlijk zorgen de ontwerpexperts er voor dat de informatie ook nog eens in een grafisch verantwoord jasje wordt gestoken en op een visueel aantrekkelijke manier wordt getoond. Om te zorgen voor een oogstrelend resultaat heeft BIS|Econocom grafisch vormgevers én User eXperience (UX) specialisten in dienst. Zij ontwerpen uw gebruikersinterfaces volgens een logisch patroon, grootte en vormgeving. Overigens bieden wij meer op het gebied van content creatie.

Volautomatisch allerlei soorten informatie weergeven

Inmiddels heeft BIS|Econocom voor meerdere organisaties uit verschillende branches een koppeling tussen Exact Online en het narrowcasting platform gerealiseerd. Vaak is het tonen van zogenaamde Key Performance Indicators (KPI’s) een logische eerste stap, maar wij krijgen ook regelmatig de opdracht om orders en orderregels op grootformaat schermen weer te geven. Gebruikers kunnen dan via een touchscreen door de orders bladeren en inzoomen op een order en/of de orderregels.

Begin van een stormachtige ontwikkeling

Met deze mogelijkheden staan wij echter nog maar aan het begin. Exact Online bevat alle gegevens als het gaat om CRM, boekhouding, projectmanagement, productie met calculaties en planning, verkoop met voorraadbeheer etc. Wij verwachten dat narrowcasting en ERP alleen maar inniger verweven zullen raken en dat we voor steeds meer klanten via narrowcasting strategisch en/of operationeel belangrijke informatie mogen ontsluiten. Organisaties gaan nu echt ontdekken hoe gegevens die zijn opgesloten in computers democratisch kunnen worden ontsloten en logisch en grafisch verantwoord op schermen worden weergegeven. Het einde is nog lang niet in zicht.

Geen Exact Online? Geen probleem!

Mocht u bij het lezen denken: “Wij hebben geen Exact Online maar een ander ERP systeem en hebben dezelfde wensen”, schroom dan niet en neem contact met ons op. In de afgelopen jaren zijn er honderden koppelingen ontwikkeld. Die van u voegen wij graag toe aan dat rijtje.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden en voordelen van de Exact Online Connector of andere koppelingen?
Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Narrowcasting koppelingen.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte