infrastructuur

Narrowcasting Infrastructuur

Narrowcasting geïntegreerd in uw ICT infrastructuur

Een beelddrager, i-device of smartphone met daarop de door u gewenste boodschap. Voor de ontvanger lijkt het een eenvoudig informatiescherm, maar u weet dat er een heel proces en een hele infrastructuur achter schuilgaat. Voor een goed werkend en gebruiksvriendelijk systeem is het dan ook noodzakelijk al in een vroeg stadium de juiste aandacht te geven aan de integratie van uw narrowcasting oplossing in uw bestaande of nieuw aan te leggen netwerk.

Om die reden brengt BIS uw ICT infrastructuur in kaart en overleggen we met de verantwoordelijke ICT personen over welke optimalisaties of (kleine) aanpassingen nodig zijn om uw BIS ID oplossing optimaal te integreren. Uiteraard zoveel mogelijk afgestemd op uw bestaande configuraties en voorzien van back-up voorzieningen. De combinatie van onze verregaande kennis met onze slimme signage software en ons uitgebreid productassortiment zorgt ervoor dat BIS in iedere situatie de juiste infrastructuur voor uw narrowcasting oplossing weet te realiseren.


Inform & Share Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met digital signage? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Inform & Share Concepts
Inform & Share Concepts

Met de BIS Inform & Share concepten realiseert u in één keer de ideale ontvangst, koffiehoek, wachtruimte of werkplek. Met de innovatieve digital signage software, die onderdeel van deze concepten is, heet u de bezoeker op een persoonlijke manier welkom en laat u real time informatie zien over uw organisatie, het weer, verkeer en ander nieuws. De actuele informatie verschijnt vanzelf, waardoor er altijd een juist beeld wordt gegeven. U hoeft deze niet elke keer te vernieuwen.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Uw narrowcasting oplossing buiten uw server om: BIS ID Hosted platform

Met het BIS ID Hosted platform hoeft u de signage software niet meer te installeren op een lokale pc of uw bedrijfsnetwerk. Met de BIS ID Hosted managed services kiest u voor een zorgeloze werking van uw oplossing waarbij uw omgeving volledig wordt beheerd door BIS. U kunt de gewenste narrowcasting applicaties eenvoudig online benaderen. Uiteraard is uw omgeving optimaal beveiligd en heeft u recht op beschikbare updates binnen uw huidige versie. U profiteert zonder zorgen van alle functionaliteiten en voordelen die de BIS Narrowcasting oplossing biedt.

  • Snel implementatietraject
  • Minimale belasting van uw interne ICT afdeling
  • Applicaties zijn online beschikbaar via een beveiligd web portaal
  • Geen eigen server en complexe ICT inrichting
  • Volledig gemanaged Hosted Platform
  • Voorzien van back-up functionaliteit zodat de veiligheid van uw gegevens is gewaarborgd.

Ga terug naar BIS Narrowcasting.

Gratis advies over Narrowcasting Infrastructuur? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Referenties

35 schitterende ruimtes bij Bose
35 schitterende ruimtes bij Bose

35 schitterende ruimtes bij Bose

lees meer
Dräger
Dräger

42 audiovisuele ruimtes, narrowcasting, videoconference en roombooking bij Dräger

lees meer
meer referenties

Evenementen

sep28

Wireless Presenting & Collaboration solutions

lees meer
evenementen