ICT systemen & Development

ICT & Development

ICT en Development. Twee begrippen, die letterlijk de kern raken van het primaire proces bij heel veel (zo niet: alle) organisaties. Gaat u zelf maar na hoe onmisbaar ICT technologie inmiddels is. Niet alleen om u te ondersteunen en uw leven en dat van uw collega’s te veraangenamen, maar ook en juist om te zorgen dat uw primaire proces altijd kan doorgaan.

Programmeren van maatwerk software en koppelingen

Of het nu gaat om planningsoftware bij een logistiek ondernemer of het ontsluiten van een EPD in de operatiekamer… overal is ICT van doorslaggevende betekenis. En zijn er situaties waarin de standaard ICT hard- en software geen oplossing biedt, dan is het natuurlijk mogelijk om maatwerk software en koppelingen te laten programmeren (development), zodat u ook in niet-standaard situaties of met een niet-standaard vraagstelling tóch geholpen kunt worden.

Veel ervaring in het ontwerp, uitrol, integratie, beveiliging, onderhoud en hosting van allerlei soorten ICT projecten

Omdat de audiovisuele oplossingen van BIS een sterke ICT component hebben – denk bijvoorbeeld aan apparatuurbeheer via IP, videocommunicatie, narrowcasting en room management - heeft BIS veel ervaring in het ontwerp, de uitrol, integratie, beveiliging, onderhoud en hosting van allerlei soorten ICT projecten, bij uiteenlopende organisaties. Wij zijn graag uw partner voor bv. domotica en gebouwbeheer, wachtrijmanagement en ruimtereservering. Maar ook de aanleg van uw netwerken verzorgen wij graag voor u; dat kan zowel op basis van een on-premise als hosted model.

Eigen development team

Daarnaast heeft BIS een development team, waarin senior developers (hoogwaardige) maatwerkkoppelingen en eenvoudige plug-ins programmeren, die het gebruik van uw ICT systemen vereenvoudigen en zo onmisbaar worden in uw streven naar effectiviteit en kostenbesparing. Heeft u een goed idee voor een app? BIS ontwikkelt hem voor u. Wilt u een koppeling laten maken tussen uw FMIS systeem en uw informatieschermen? De developers van BIS weten raad.

Kortom: BIS is ook uw partner voor ICT & Development trajecten.

Meer over ICT systemen & Development

Gratis advies over ICT systemen & Development? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route