Referenties

Cofinimmo

Meer dan 35 jaar ervaring en efficiëntie in vastgoed. Cofinimmo werd (net zoals BIS) opgericht in 1983. Zij is vandaag de belangrijkste beursgenoteerde vastgoedvennootschap in België, lid van de BEL 20 en geniet het fiscale statuut van GVV (Gereglementeerde Vastgoedvennootschap). Cofinimmo bezit en beheert meer dan 2 miljoen m² vastgoed, verspreid over België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Finland en Ierland. Zij streeft naar een hoog dividendrendement en kapitaalbescherming op lange termijn.

BIS|Econocom kwam dankzij het meest efficiënte en betaalbare voorstel in dit traject terecht. Het doel was een zo universeel mogelijke studio te bouwen op basis van het green key principe. Deze setup werd tevens uitgerust met een BYOD conference mode waarbij je laptop controle krijgt over de volledige setup.

Green key

Om het green key effect optimaal te realiseren, hebben we een egaal (door soft lights) uitgelichte groene achtergrond nodig. Aanvullend hebben we diverse lampen aangeboden die dienen als front, filler en backlight om de persoon/presenter uit te lichten. Op die manier komt de persoon los van de achtergrond en zijn er geen harde schaduwen op het gezicht.

Akoestiek

Akoestisch materiaal werd voorzien aan plafond & wanden om staande golven en audio reflecties te minimaliseren. Aanvullend zijn luidsprekers opgehangen aan het plafond om tijdens de opname alle audio van de presenter zijn laptop te kunnen weergeven. Uiteraard kan de opname ook getoond en gemonitord worden.

Oogcontact en visibiliteit

Beeldregistratie loopt via een hoogwaardige PTZ Camera, met een HD-SDI broadcast uitgang. Deze is bewust naast de deur geplaatst om een ideale en natuurlijke kijkhoek te garanderen. Het retourscherm bevindt zich vlakbij de camera. Dit is cruciaal om oogcontact met je toeschouwers te behouden terwijl je naar je presentatie of content op het scherm kijkt.

Crestron interface op maat

Dit touchpanel biedt een gestroomlijnde en krachtige gebruikersinterface voor het aansturen van de volledige studio. Het aanraakscherm biedt een intuïtieve interface die volledig aanpasbaar is met eenvoudig te gebruiken capacitieve bedieningselementen, echte feedback en een real-time statusweergave. Een ingebouwde nabijheidssensor maakt het scherm wakker zonder dat er enige interactie met de gebruiker nodig is.

De klant beschikt over 3 modi om snel te schakelen tussen de verschillende scenario’s. De studio werd naast dynamische achtergronden ook uitgerust met een BYOD conference mode. Elk persoonlijk device kan dus makkelijk gekoppeld worden met de 4K camera, speakers en microfoons. Zo beschik je in Microsoft Teams of Zoom meteen over de beste peripherals.

Via deze weg willen we Cofinimmo bedanken voor de aangename samenwerking en wensen we ze veel gunstige virtuele bijeenkomsten toe.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte