Referenties

Een experience floor voor Hotel BLOOM!

Hou je van verrassend, intrigerend en stimulerend? Hotel BLOOM! ligt in hartje Brussel en heeft het allemaal. Het hotel vormt een trendy oase van licht en ruimte. Er zijn 305 kamers en suites, in alle grote maten, van L tot XXL. Op elke kamer werd een fresco geschilderd door een jonge artiest uit een Europese kunstschool. In restaurant OO! geniet je van een supergezond ontbijt in een stimulerend decor. De perfecte manier om actief, energiek en enthousiast de dag te beginnen.

De rol van BIS

Er worden ook zeer uitgebreide meeting concepten aangeboden, van compacte zalen tot een heuse experience floor. Bij de vernieuwing van deze ruimtes werd beroep gedaan op BIS. Neem zeker een kijkje op Dare to explore voor uitgebreide foto’s en grondplannen of boek gewoon de zaal!

Edgeblending

Het meest spectaculaire onderdeel van dit project is de projectie door middel van edgeblending technologie. Hierbij genereren we een beeld van 11 meter breed op 2,6 meter hoog. We maken gebruik van 3 gekoppelde Hitachi CP WU9100 beamers, deze bereiken 8000 Ansi Lumen dankzij de dual lamp technology. Alsook een aangepaste set lenzen was vereist voor deze exotische setup. Via deze weg creëren we een naadloos full screen effect.

Vuwall aansturing

Voor de aansturing van dit indrukwekkende geheel zorgt het Vuwall platform. Dit vormt het kloppend hart en brengt zowel digital signage als draadloos presenteren samen. Via een eenvoudige knop worden presets ingeladen waarin, samen met de klant, diverse scenario’s zijn uitgestippeld. Ook de combinatie van links een PowerPoint in het Nederlands, rechts een PowerPoint in het Frans en in het midden digital signage behoort tot de mogelijkheden. Via de buttons kunnen tevens sfeerbeelden en movies getriggerd worden die zich op het netwerk in een dropfolder bevinden.

Ondertussen worden de signage displays in de lobby ook gebruikt om gasten op de hoogte te houden van de activiteiten in het Hotel en daarbuiten. De boardrooms zelf zijn allemaal uitgerust met de Barco Clickshare technologie.

Inmiddels zijn alle door BIS gerealiseerde audiovisuele oplossingen volop en naar volle tevredenheid in gebruik. Wij wensen Hotel Bloom! veel mooie bijeenkomsten toe in deze spetterende experience floor.

Meer informatie of persoonlijk advies

Wilt u ook innoveren met technologisch slimme audiovisuele oplossingen? Bel BIS: 015 287 487 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte