Referenties

FC Utrecht; Skybox van de toekomst

Samen met BIS hebben wij de handen ineen geslagen om de beleving van de bezoekers in ons prachtige stadion De Galgenwaard verder te optimaliseren. Daarnaast hadden wij de ambitie en wens om een skybox van de toekomst te realiseren én het stadion ook als vergadercentrum dienst te laten doen. BIS heeft deze handschoen professioneel opgepakt, met prachtig resultaat. – FC Utrecht

Fantastische beleving

Om het FC Utrecht stadion klaar te maken voor de toekomst is de inrichting van De Galgenwaard grondig op de schop gegaan. Aanvullend op deze ware metamorfose zijn er op allerlei plekken in het stadion hoogwaardige audiovisuele middelen geïntegreerd, waaronder indrukwekkende videowalls en professionele audio-oplossingen. Deze oplossingen voor beeld- en geluidweergave worden gecombineerd met een slimme narrowcasting oplossing en een high-end IPTV systeem, waarmee live TV beelden en allerlei andere vormen van informatie visueel aantrekkelijk worden gepresenteerd. Dit zorgt voor een fantastische beleving; zowel voorafgaand, tijdens als na de wedstrijden.

365 dagen per jaar beschikbaar

BIS richtte ook negen business lounges in met professionele apparatuur om interactief te vergaderen en te presenteren. Aansprekend hierbij is dat de lounges multifunctioneel en toekomstbestendig zijn, dankzij de volledig digitale infrastructuur en 4K beelddragers. Verder kunnen meerdere zalen worden geschakeld tot een grote(re) zaal, zodat FC Utrecht voor ieder type bijeenkomst een meer dan geschikte ruimte ter beschikking heeft. De dagelijkse (commerciële) inzetbaarheid van deze ruimtes zal een positieve bijdrage leveren aan de omzet van FC Utrecht.


Skybox van de toekomst

Maar BIS deed meer… geïnspireerd door de visie van FC Utrecht om de beleving rondom het voetbal en de mogelijkheden in het stadion naar een hoger plan te tillen, is een van de skyboxen door BIS ingericht als skybox van de toekomst. Daarbij is - naast elementen die de sfeer van gastvrijheid en professionele hospitality bevorderen - hypermoderne audiovisuele technologie geïntegreerd; onder meer een oplossing voor videoconferencing en veelzijdige presentatieapparatuur. Het resultaat van deze complete make-over is dat de multifunctionele skybox nu ook op niet-wedstrijddagen voor uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt.

Ook beleving creëren met AV?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Surf verder over onze site en ontdek. Of bel 015 287 487. Wij staan u graag en vrijblijvend te woord.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte