Referenties

Realisatie high-end auditorium GDF Suez

Innovatie. Vooruitgang. Onderscheidend vermogen. Kenmerken van onze organisatie en de manier waarop wij onze klanten ondersteunen. Voor de realisatie van ons nieuwe auditorium zochten wij een toonaangevende audiovisuele partner, die deze kernwaarden laat terugkomen in zijn aanpak en oplossingen. Een partner die we vonden in BIS. – GDF Suez

GDF Suez is leverancier van energie voor het MKB en de grootzakelijke markt. Zij doen echter meer dan alleen energie leveren. Of een organisatie nu groot is, of juist heel klein: GDF Suez helpt met energieoplossingen die precies aansluiten bij de organisatie. Dit levert niet alleen financieel voordeel op, maar ook een voorsprong op de concurrentie. Lagere energiekosten betekent meer financiële ruimte om te investeren. Zo maakt GDF Suez van energie een bron van vooruitgang.

Strenge eisen aan auditorium

De drang naar innovatie, vooruitgang en onderscheidend vermogen is niet alleen kenmerkend voor de marktbenadering van GDF Suez. Het kenmerkt de gehele organisatie. Juist daarom wilden zij een high-end auditorium laten realiseren, die deze kernwaarden onderstreept en versterkt. Het nieuw te realiseren auditorium moest voldoen aan strenge eisen (o.a. voorbereid op toekomstige ontwikkelingen, hoge kwaliteit materialen en audiovisuele apparatuur, bedieningsgemak, eenvoud, functionaliteit, inventiviteit, modern/state of the art, uitstraling, flexibiliteit, onderhoudsgemak en comfort) én ruimte bieden aan 70 personen; van overheden tot studenten en van externe bedrijven tot eigen personeel.


Wensen GDF Suez centraal

Ook BIS werd gevraagd een voorstel in te dienen. Een verzoek dat we met beide handen hebben aangepakt. Daarbij is vanzelfsprekend voldaan aan de technische eisen (duogebruik, versterking geluid, hoogwaardige beeldweergave, eenvoudige bediening), maar aanvullend is door BIS veel aandacht besteed aan de wensen op representatief gebied (esthetiek en uitstraling). Als voorbeeld van de gewenste uitstraling gold de GDF Suez boardroom. Daarnaast was een eis dat de gebruikte materialen zouden bijdragen aan de goede akoestiek van de ruimte.

High-end presentatieoplossing met groot bedieningsgemak

Het resultaat van de inspanningen van de BIS adviseur en interieurarchitect is een prachtig, zeer compleet multifunctioneel auditorium; inclusief hoogwaardige apparatuur. Centraal langs de lange zijde is een projectiescherm geïnstalleerd waarop de presentatie publiek getoond kan worden. Door de centraal dimbare verlichting is de projectie voor iedereen vanuit verschillende hoeken goed zichtbaar. Op de VisionCube naast het scherm zijn aansluitpunten geïntegreerd om ieders laptop of tablet te verbinden met de krachtige, high-end projector; ieder afzonderlijk of tegelijkertijd met de vaste aangesloten PC. Via het bedieningspaneel kan eenvoudig tussen bronnen gekozen worden en het volume worden aangepast.

Strak ontwerp met professionele uitstraling

Bij het ontwerp van het auditorium is gebruik gemaakt van strakke lijnen, natuurlijke materialen en tinten en is alle randapparatuur en bekabeling onzichtbaar weggewerkt. Een afsluitbare kast bevat centraal alle randapparatuur, aansluitingen en voorzieningen. Hierdoor krijgt de ruimte een rustige en professionele uitstraling.

Gegunde opdracht succesvol uitgerold

Vanwege de kwaliteit, onderscheidend vermogen, uitstraling en bedieningsgemak van de door BIS ontworpen en voorgestelde ruimte heeft GDF Suez ervoor gekozen om BIS de opdracht gegeven. Een project dat vervolgens zeer succesvol is gerealiseerd.

Ook een professioneel auditorium laten realiseren dat van alle gemakken is voorzien?
Bel BIS: 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte