Referenties

Randstad

Good to know you
Vanuit een centrale positie op de arbeidsmarkt heeft Randstad een massa knowhow opgebouwd. Rond die kern hebben ze zich ontwikkeld tot een all-round dienstverlener op het gebied van human resources. Randstad biedt een dienstenpakket dat een personeelsafdeling kan ontlasten, adviseren, stroomlijnen en optimaliseren.

In 2015 heeft BIS de verhuis naar een nieuw kantoorgebouw (audiovisueel) in goede banen kunnen leiden. De uitdaging was groot, het pand beschikt over 8 verdiepingen met diverse types van ruimtes en gebruik.

Digital Signage
Communicatie naar het personeel is uiteraard van groot belang, ook bij Randstad. Via 18 displays verspreid over de afdelingen blijft iedereen op de hoogte van wat er leeft op en naast de werkvloer. Elke afdeling kan individueel content posten, maar tegelijk kan er ook snel nieuws naar elk beeldpunt gepusht worden (indien relevant voor alle werknemers). De look & feel van de content werd tevens door BIS verzorgd, de opmaak van diverse templates sluit dan ook naadloos aan met de huisstijl van Randstad. Er werden diverse datakoppelingen gemaakt zodat een groot deel van de informatie zichzelf up-to-date houdt.

trainingroom

Meeting Bubbels
Flexwerken wordt sterk gepromoot bij onze opdrachtgever, via 18 bubbels kunnen korte adhoc vergaderingen geboekt worden. Elke zaal is uitgerust met een 55” Samsung Professional Display, een Barco Clickshare unit en een Crestron knoppenpaneel type MPC-M5. Deze MPC staat in verbinding met het netwerk en is van overal te consulteren via Crestron Roomview zodat het overzicht bewaard wordt. De bewegings- en geluidsmelders zorgen ervoor dat alles automatisch wordt uitgeschakeld zodra de laatste persoon de zaal verlaten heeft. De Barco Clickshare unit zorgt er dan weer voor dat verschillende laptops (en andere bronnen) draadloos te delen zijn met elkaar.

trainingroom trainingroom Meeting rooms voor 16 personen

Voor de grote zalen werd gekozen voor 65” tot 84” professionele aanraakschermen van Samsung en Legamaster. Het gebouw beschikt over veel daglicht dus hier werd bewust niet gekozen voor grootbeeldprojectie. De sturing (bronselectie, volume van audio, videocalls opzetten, …) van alle grote zalen loopt via een Crestron CP3N control processor, de gebruiker kan deze intuïtief aansturen met een Crestron touchpanel van het type TSW-750. De audio wordt op zijn beurt weergegeven met diverse BOSE inbouwluidsprekers. Het geheel werd door BIS netjes geïntegreerd in een strakke en makkelijk te onderhouden voorzetwand.

trainingroom trainingroom

Refter
De ‘refter’ is misschien wel de meest polyvalente ruimte in dit project. Verschillende displays geven content weer afkomstig van het digital signage systeem, maar kunnen ook veranderen van mediabron indien gewenst. Tijdens de middagpauze wordt aangepaste (eerder luchtige) content weergeven. Digitale Tv kijken of een lokale connectie met je pc maken behoren hier ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is een duale projectie voorzien zodat zeer grote groepen comfortabel presentaties kunnen bijwonen.

trainingroom trainingroom

De rode draad
Alle grote meeting rooms kunnen uiteraard individueel worden bezet, de klant wenste echter een ‘link’ om deze zalen digitaal met elkaar te verbinden. Omwille van deze eis was de keuze voor SVSi dan ook logisch. Deze IP-gebaseerde technologie is uniek in het leveren van de beste video- en audiokwaliteit over elk mogelijk netwerk, bv. Local Area Network, fiber uplink of lage bit-rate internetverbinding. Bijkomende voordelen van SVSi zijn de uitgebreide controleopties om de video- en audiorouting - evenals apparaten van derden - door middel van IR, serieel, switch of TCP/IP op afstand of in de ruimte zelf te bedienen en te beheren.

Crestron Fusion, meer dan Room Management
In totaal beschikt Randstad over 58 meeting rooms (inclusief meeting bubbels). Op het eerste gevoel klinkt dit indrukwekkend veel, toch is het van cruciaal belang dat al deze resources efficiënt worden bezet en dat alle hardware steeds correct functioneert. Aan de buitenkant van elke zaal heeft BIS een 7” aanraak scherm van Crestron (type TSS 752) voorzien, zo kan de gebruiker duidelijk aflezen of een zaaltje vrij is of niet. Ook adhoc reservatie van een beschikbare ruimte bij binnenkomst behoort tot de mogelijkheden. Om het geheel overzichtelijk te maken wordt al deze data verzameld in het Crestron Fusion portal. Naast zaalbezetting kan ook informatie uitgelezen worden afkomstig van de MPC’s en de Crestron control processoren. Het Crestron Fusion gebouwbeheersysteem resulteert in een efficiënter building management. Al de (audiovisuele) apparatuur werkt samen met een gecentraliseerd dashboard. Storingen worden direct zichtbaar en kunnen snel worden opgelost.

trainingroom trainingroom

Via deze weg willen we Randstad bedanken voor het vertrouwen en de aangename 'samenwerksfeer'!

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

nieuws