Referenties

Sint-Vincentius ziekenhuis

BIS installeerde de geïntegreerde audiovisuele infrastructuur in de ondergrondse vergaderzalen van de nieuwbouw van het Sint-Vincentiusziekenhuis. AV is echter slechts een deel van het palet dat BIS aanbiedt. "We kunnen instaan voor de hele inrichting van alle ruimten die bestemd zijn voor vergaderingen en opleidingen," legt sales manager Kris Casier uit. "We ontwerpen, verwezenlijken en onderhouden dergelijke ruimten. AV- en ICT-oplossingen vormen er wel de kern van ons aanbod.

BIS is merkonafhankelijk en biedt totaaloplossingen aan. "Het eindresultaat moet zijn dat ook wie geen enkele technische kennis heeft probleemloos in staat moet zijn een goed zichtbare en verstaanbare presentatie te geven, met gebruik van het beschikbare AV-comfort."

trainingroom trainingroom

Daarvoor combineert BIS software, monitoren, projectoren, en speakers van diverse fabrikanten tot samenhangende gehelen. BIS legt zich ook meer en meer toe op virtuele vergaderingen en op 'narrow casting', de interne, digitale verspreiding van centraal uitgestuurde informatie via diverse beelddragers. "Zoals de informatie die je in inkomhallen ziet verschijnen op de welkomsborden van Sint-Vincentius," illustreert Casier. "Maar het hele plaatje is veel uitgebreider. Onze klanten zijn vooral actief in de bedrijfswereld, de zorgsector en het onderwijs. En er zijn uiteraard ook heel wat overheidsdiensten bij."

trainingroom trainingroom

In de vergaderzalen van Sint-Vincentius zorgde BIS voor het spreekgestoelte, een centrale projectie op doek en zijdelingse retourmonitoren. "Die moeten ervoor zorgen dat ook wie ver achteraan in de zaal zit de presentatie van de spreker goed kan volgen. Aan de plafonds hebben we de nodige audio-apparatuur opgehangen. Het spreekgestoelte heeft onze interieurarchitect op maat ontworpen. Er zit bijvoorbeeld een stopcontact in, voor het geval de laptopbatterij van de spreker het laat afweten. Ons eindresultaat moet zijn dat de gebruiker volledig ontzorgd is en zich op zijn onderwerp kan concentreren."

Wij wensen het ziekenhuis via deze weg dan ook veel mooie presentaties toe.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Meet Poly P5 & P15 - Voor Huddlerooms & homeoffice

Meet Poly P5 & P15 - Voor Huddlerooms & homeoffice

Behoefte aan beter samenwerken, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Behoefte aan beter samenwerken, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Dit zijn de speerpunten voor je hybride kantoor en werkplek

Dit zijn de speerpunten voor je hybride kantoor en werkplek

nieuws