Referenties

DHL Training Center

BIS heeft tijdens de zomermaanden niet stil gezeten, een van de projecten dat er boven uit stak was de inrichting van 8 training zalen voor het Certified International Specialist-programma van DHL.

Het CIS-programma bestaat uit een basiscursus en gespecialiseerde modules voor individuele functies, zoals verkopen en douane-inklaring en een Leiderschapstraining van wereldklasse. Alle cursussen leveren een unieke ervaringskennis op en worden gefaciliteerd door de directie en managers van DHL Express wereldwijd.

trainingroom trainingroom

De 8 zalen kunnen individueel worden bezet, maar kunnen tevens aan elkaar worden gekoppeld waarbij 1 presentator in elke ruimte wordt weergeven. Omwille van deze vereiste was de keuze voor SVSi dan ook logisch. Deze IP-gebaseerde technologie is uniek in het leveren van de beste video- en audiokwaliteit over elk mogelijk netwerk, bv. Local Area Network, fiber uplink of lage bit-rate internetverbinding.

Bijkomende voordelen van SVSi zijn de uitgebreide controleopties om de video- en audiorouting - evenals apparaten van derden - door middel van IR, serieel, switch of TCP/IP op afstand of in de ruimte zelf te bedienen en te beheren. Naast de audiovisuele bediening heeft BIS ook de sturing ingebouwd van airco en verlichting.

In elke zaal werd een professionele C-touch 84” touchscreen voorzien. Dankzij laser technologie, superscherpe beelden en gebruiksvriendelijkheid zijn deze monitoren geschikt voor uiteenlopende situaties en doelgroepen. Er is zijn connectiepunten voorzien in de muur vlakbij elke display. Via een Crestron HD capture device bestaat ook de mogelijkheid om opleidingen te gaan opnemen en archiveren.

trainingroom trainingroom

De sturing van de ruimtes gaat via diverse Ipad's en de status van de zaalbezetting wordt weergeven met 8 Evoko Room Managers, de leds rondom de Evoko's kleuren rood of groen afhankelijk van de zaalbooking. Indien gewenst staan ook het vergaderonderwerp en de organisator aangeven. Adhoc meetings worden ook via deze weg eenvoudig ‘aan de muur’ ingepland.

trainingroom trainingroom

Het paradepaardje van dit project zit echter in de vloer en het plafond verwerkt. Op een interactieve vloer wordt een presentatie weergeven die reageert op beweging (in dit geval de voetstappen van een voorbijganger) De passant duwt als het ware DHL pakketjes opzij, waarna de onderliggende slides zichtbaar worden. Een knap staaltje van imagebranding als je het ons vraagt.


Kortom 8 mooie, multifunctionele ruimtes, die aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldoen en integraal door BIS zijn gerealiseerd. Wij wensen DHL dan ook succesvolle trainingen toe!

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

nieuws