Referenties

Kempenhaeghe

BIS heeft bij ons meerdere multifunctionele audiovisuele en videoconference oplossingen gerealiseerd, die bijdragen aan de effectiviteit van de informatieoverdracht en daarmee de multidisciplinaire kracht van Kempenhaeghe vergroten. - Kempenhaeghe

Kempenhaeghe is een gespecialiseerd ziekenhuis voor kinderen en volwassen met - mogelijk – een ernstige vorm van epilepsie, slaapstoornissen en/of neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. Een deel van deze kinderen en volwassen heeft meerdere gezondheidsproblemen. Dat kan hun problematiek ingewikkeld maken. Daarom zijn bij de diagnose, behandeling en begeleiding meestal meer zorgverleners betrokken. Multidisciplinaire zorg is dan ook één van de pijlers van de dienstverlening van Kempenhaeghe.

Om multidisciplinaire zorg ook echt effectief te laten zijn, is een heldere en foutloze communicatie tussen alle betrokkenen onmisbaar. Informatie tussen bv. behandelaars en verplegend personeel moet snel en eenvoudig gedeeld kunnen worden. Daarnaast is het van belang dat iedere betrokkene de informatie ook op dezelfde manier interpreteert. Beschikbaarheid en weergave van informatie, leesbaarheid, visualisatie en eenduidigheid zijn (letterlijk) van vitaal belang. Geen wonder dat Kempenhaeghe veel waarde hecht aan een goede audiovisuele infrastructuur om informatie op een aansprekende manier te visualiseren, te presenteren en te bespreken.

BIS videoconferenceruimte

Juist vanwege dit belang zocht Kempenhaeghe contact met BIS met de vraag om het delen en overdragen van informatie op de locaties in Heeze en Oosterhout verder te professionaliseren. Daarbij was de opdracht om te zorgen voor netheid, strak ogende ruimtes en bedieningsgemak. Verder kreeg BIS de vraag gesteld om de oude videoconference oplossing, die zeer regelmatig niet functioneerde of een slechte kwaliteit had – compleet te vernieuwen. Een opdracht waar BIS met veel plezier invulling aan heeft gegeven.

In meerdere vergader- en overlegruimtes is een veelzijdige projectieoplossing geïntegreerd. De krachtige beamer zorgt voor de goede zichtbaarheid en leesbaarheid van de informatie. Het in het plafond weggewerkte projectiescherm komt alleen tijdens gebruik uit het plafond naar beneden; wat de ruimte een strakke en opgeruimde uitstraling geeft als de projectie niet in gebruik is. Deze opgeruimde uitstraling wordt versterkt doordat BIS in iedere ruimte een meubel heeft geplaatst waarin apparatuur en bekabeling is weggewerkt. Op het meubel is een bedieningspaneel (touch) gemonteerd om met een druk op de virtuele knop o.a. de apparatuur te starten, het geluid te regelen en van bron te wisselen. Leuk te vermelden is dat de projectie in twee zalen gekoppeld is.

BIS auditorium met beamer

Tot slot: omdat er ook veelvuldig overleg plaatsvindt tussen de locaties in Heeze en Oosterhout heeft BIS het bestaande videoconference systeem geüpgrade. HD camera’s, hoge snelheid verbindingen, een hoogwaardige codec en twee grote breedbeeldmonitoren per locatie zorgen voor kwaliteitsvolle en lipsynchrone besprekingen, vergaderingen en presentaties. Het systeem is zo ingericht dat op één scherm de gesprekspartners kunnen worden weergegeven en op het andere scherm de te bespreken content. Dankzij deze kwaliteitsvolle videoconference oplossing is het reizen tussen de beide locaties niet meer nodig. De ervaringen zijn positief, de effectiviteit en efficiency zijn gestegen terwijl de tijd en kosten, die met het reizen gepaard gingen, tot 0 zijn gedaald.

Al met al kunnen we stellen dat BIS bij Kempenhaeghe meerdere multifunctionele audiovisuele en videoconference oplossingen heeft mogen realiseren, die bijdragen aan de effectiviteit van de informatieoverdracht en daarmee de multidisciplinaire kracht van Kempenhaeghe vergroten. Wij zijn Kempenhaeghe dankbaar voor het vertrouwen!

Centrale bediening van alle audiovisuele apparatuur

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

nieuws