Referenties

Damen Shipyards

BIS vergaderruimte

Ook Damen Shipyards profiteert van videoconferencing

Damen Shipyards is een internationaal scheepsbouwconcern, maar diep van binnen nog steeds een familiebedrijf. Damen opereert in iedere niche markt waar kansen liggen om te verbeteren, innoveren of investeren. In alles wat zij ontwikkelen staat altijd centraal wat de klant wenst en nodig heeft. Dat geldt voor zowel de bouwactiviteiten als de service. Damen luistert aandachtig naar de klant en investeert veel in innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Daardoor zijn zij in staat betere schepen te bouwen.

BIS werkt al jarenlang samen met Damen om goede faciliteiten te realiseren voor de medewerkers van Damen Shipyards. De toegevoegde waarde van BIS ligt met name in de jarenlange ervaring in het adviseren en leveren van audiovisuele oplossingen; met name ook de mogelijkheden om videoconferencing te kunnen integreren in vergader- en trainingsruimtes.

BIS vergaderruimte

Over de hele wereld heeft BIS vele endpoints bij Damen mogen installeren; in de vorm van compacte stand-alone videoconferencesets tot in een stijlvolle VisionWall ingebouwde camera’s en led schermen. Maar de installatie van videoconferencing gaat veel verder. BIS heeft aanvullend bij Damen ook de totale en zeer complexe infrastructuur geleverd.

David Kentie, Teamleider Servicedesk bij Damen Shipyards, vertelt: “De redenen van Damen om met videoconferencing aan de slag te gaan waren de besparingen in reistijd en –kosten en de mogelijkheid om ad hoc internationaal vergaderingen te kunnen plannen. Op dit moment hebben we videoconference oplossingen op verschillende vestigingen. De lijnen zijn daardoor korter geworden. Door het grote gebruikersgemak en de mogelijkheid om even snel met één of meerdere personen op allerlei vestigingen tegelijk face-to-face te kunnen overleggen, zien we het gebruik echt toenemen.”

BIS vergaderruimte

De voordelen van videoconferencing voor een concern als Damen zijn duidelijk… BIS is trots op de oplossingen die we voor en samen met Damen mochten realiseren. Tevens wil BIS Damen complimenteren met de gedrevenheid om te blijven innoveren, zowel voor klanten als voor de eigen organisatie en de medewerkers.

Meer weten over videoconference?
Bel 015 287 487 of mail naar info@bis.nl.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Overlegruimte
Overlegruimte

Effectief en efficiënt besprekingen voeren

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

nieuws