Referenties

Opening Campus Hoogvliet

event rental ondersteunt bij opening Campus Hoogvliet

De splinternieuwe Campus Hoogvliet is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente Rotterdam, wooncorporatie Woonbron en drie onderwijsinstellingen; Einstein Lyceum, Penta College CSG en Zadkine. Ieder van deze organisaties heeft zijn stukje bijgedragen en samen vormen deze bijdragen een mooie complete puzzel. De Campus maakt met leren, wonen, werken en leven een nieuwe verbinding mogelijk tussen culturen en generaties in Hoogvliet.

8 april 2014 stond voor de Campus Hoogvliet in het teken van een belangrijke mijlpaal. De Campus werd die dag namelijk feestelijk geopend door niemand minder dan een stralende Koningin Máxima en de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. In opdracht van Ware Communicatie uit Delft heeft BIS Event Rental de audiovisuele voorzieningen voor dit evenement verzorgd. De uitdaging was om alles wat er te horen en te zien viel, ook echt voor alle 500 aanwezigen verstaanbaar en zichtbaar te maken.

Om alle 500 belangstellenden de gebeurtenissen op het Campusplein zo goed mogelijk te laten beleven waren er D&B mini line arrays geïnstalleerd; voor een kraakheldere en goed verstaanbare audioweergave. Door middel van vier op afstand bestuurbare dome camera’s konden de personen op het podium groot in beeld gebracht worden op de maar liefst 4 meter brede LED wall. Hierop werd eveneens een mooie film vertoond over het dagelijkse leven op de Campus. Het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte podium moest over de trap geplaatst worden, waardoor hij als het ware uit de trap naar voren kwam. De kar waarop de LED wall bevestigd zit was volledig weggewerkt onder het podium. Het geheel was natuurlijk strak afwerkt.

BIS Event Rental heeft gezorgd voor de totale projectbegeleiding en technische assistentie op het evenement, zodat alles op rolletjes is verlopen. Heeft u ook een bijzonder evenement? BIS Event Rental helpt u gráág met het faciliteren of organiseren van een originele opening.

Meer weten? Bezoek onze Event Rental website.
Of bel BIS: 015 287 487 .

Foto’s: Anne Reitsma

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte