Referenties

Generali

multimediawand

Generali Belgium is al meer dan 110 jaar actief in ons land en is onderdeel van de internationale Generali Group. De Generali Group is al verzekeraar sinds 1831 en behoort tot de koplopers in Europa: de onderneming is actief in 60 landen en telt meer dan 80.000 medewerkers, die in dienst van 65 miljoen klanten staat. Generali verzekert in België meer dan 600.000 mensen en steunt daarvoor op een netwerk van meer dan 1000 makelaars. Generali Belgium verkoopt veilige en innoverende verzekeringsproducten, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

BIS werd gevraagd de boardroom te realiseren. Om de wensen van het management van Generali België te realiseren, was het noodzakelijk om de gehele ruimte opnieuw te ontwerpen en in te richten. Daarom heeft BIS niet alleen een compleet nieuwe audiovisuele invulling verzorgd, maar is ook het interieur helemaal opnieuw ontworpen. De vergaderruimte werd opgefrist met een maatwerk vergadertafel, dressoir en multimediawand. In de multimediawand – een BIS VisionWall –is een 65 inch (165 cm) display geïntegreerd, die het kloppende hart van de ruimte vormt. Ook belangrijk in de vernieuwing van de boardroom was de overgang van analoge naar digitale aansluitingen, zoals HDMI, waardoor moderne apparatuur probleemloos aangesloten kan worden.

multimediawand

Om onverhoopte defecten aan de display probleemloos op te vangen kan men een projectiescherm uit het plafond laten zakken. Verder is mooi om zien dat de afwerking van de multimediawand is doorgetrokken naar de vergadertafel en het ruime dressoir. Hierdoor ontstaat een prachtig uniform geheel. Tot slot koos Generali een Zebrano finish waarbij de nerven van de gebruikte materialen goed zichtbaar zijn. Dit geeft een warme en huiselijke sfeer aan de ruimte, die toch professioneel en zakelijk is gebleven.

BIS ervaart het als een voorrecht dat wij deze prachtige boardroom voor Generali mochten realiseren. Graag wensen wij alle gebruikers goede en effectieve overlegmomenten toe in een ruimte die het delen van informatie optimaal faciliteert.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

nieuws