Referenties

ROC van Amsterdam

“BIS heeft ons heel professioneel geadviseerd welke apparatuur wij het beste kunnen gebruiken. Wij hebben het advies gevolgd en inmiddels heeft BIS alles netjes geïmplementeerd. Complimenten voor de uitvoering en praktische bruikbaarheid van de oplossingen. Hier gaan we de blits mee maken.” – ROC van Amsterdam

Het ROCvA laat zich bij het geven van onderwijs, het maken van beleid en bij alle overige activiteiten leiden door hun kernwaarden: aandacht, ambitieus, betrouwbaar, daadkrachtig en prettig. Dit geldt voor de relatie met leerlingen, ouders, bedrijven en iedereen waarmee wordt samengewerkt. De ROCvA biedt een breed scala aan onderwijs, van het vmbo en mbo tot opleidingen voor volwassenen, bedrijven en relaties.

De verschillende vormen en soorten onderwijs zijn ondergebracht op verschillende locaties in de regio Amsterdam. Om de verschillende nieuwbouwlocaties in te richten met audiovisuele middelen ging ROCvA – via een Europese aanbesteding - op zoek naar een professionele partner. BIS participeerde in de aanbesteding voor de ROC van Amsterdam, Voorgezet Onderwijs van Amsterdam en ROC Flevoland en won drie van de vier minicompetities, waardoor zij drie complete nieuwbouw locaties hebben mogen inrichten. Na een succesvolle samenwerking en implementatie heeft ROCvA BIS gevraagd ook een aantal andere locaties te voorzien van audiovisuele middelen.

In totaal heeft BIS voor ruim 150 onderwijsruimtes - van kleine instructielokalen tot grote lokalen voor maar liefst 40 leerlingen - oplossingen met SMARTboarden, projectie en interactieve LED touchscreens gerealiseerd. Daarnaast zijn centrale hallen, aula’s, kantines, etc. voorzien van informatiedistributiesystemen, waarmee via grote LCD schermen en een indrukwekkende videowall op een aantrekkelijke manier roosterinformatie en andere weetjes, mededelingen etc. worden getoond. Daarnaast zijn verschillende collegezalen, auditoria, etc. ingericht met de juiste audiovisuele middelen, waaronder high-end projectie en intelligente bedieningsystemen. Er zijn enkele vergaderruimtes gerealiseerd, die men – dankzij de stijlvolle en bijzonder handige Evoko ruimtereserveringssystemen - bij de ruimte zelf of via een PC, tablet of smartphone kan reserveren, verlengen, etc.

Voor de opleiding Media & Vormgeving is een speciale chromakey studio gemaakt. In deze studio is een green screen en speciale verlichting – die geleverd is door Philips - opgenomen, waarmee studenten zelf films en andere media kunnen maken t.b.v. hun opleiding. Ter verbetering van de Bouw & Infra opleiding is een ‘Bouwlab’ opgezet. Het bouwlab is voor zowel studenten als bouwbedrijven gemaakt. De ruimte is bedoeld om professionals uit de bouw- en infrasector in contact te brengen met studenten. Hierdoor kunnen studenten sneller een goede stageplaats vinden en krijgen zij een beter beeld van de bouwwereld. Maar bedrijven kunnen de ruimte ook huren voor evenementen.

Het ROCvA heeft met BIS een overkoepelende overeenkomst voor de duur van 3 jaar afgesloten, waarin tal van service- en onderhoudsafspraken zijn vastgelegd. Het ROCvA kan daardoor rekenen op gedegen onderhoud van de oplossingen en betrouwbare support.

BIS is blij het ROCvA van dienst te kunnen zijn bij de audiovisuele totaalinrichting van hun mooie schoolgebouwen.

onderwijs, digital signage

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Klaslokaal
Klaslokaal

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Ontvangstbalie
Ontvangstbalie

Informeer en vermaak wachtende bezoekers

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

nieuws