Referenties

AZ Damiaan

Videowall, raadzaal

Sinds de fusie in 1999 droomde Az Damiaan om in Oostende alle activiteiten op één campus te bundelen. Met de ingebruikname van het volledig nieuwe ziekenhuis in de Gouwelozestraat is die droom werkelijkheid geworden. De artsen zijn vol lof over het architecturale concept dat naar alle patiënten toe een verhoogde dienstverlening verzekert. De recentste apparatuur en technologieën ondersteunen de meest moderne medische handelingen en verhogen de veiligheid van de patiënt. Tegelijk staan voor patiënten lichtrijke en comfortabele kamers, met moderne sanitaire cellen, draadloos internet en individuele flatscreentelevisies, ter beschikking.

BIS was verantwoordelijk voor de inrichting van 3 zalen in het nieuwe gebouw. Er leefde een verlangen naar een extra duurzame en betrouwbare audiovisuele installatie, moderne faciliteiten en een intuïtieve bediening. Deze peilers zijn de uitgangspunten geweest van zowel BIS als AZ Damiaan.

discussiesystemen

In de kleine en grote vergaderzaal werd gekozen voor een Visionwall met dressoir. Hierin hebben we een 70” interactieve display geplaatst. Deze multimediawand beschikt tevens over een Polycom Videoconference systeem en BOSE inbouwspeakers. Boven de vergadertafel zijn plafond microfoons toegevoegd zodat ook groepen verstaanbaar overkomen naar de andere partij toe. Het delen van Content tijdens meetings is zeer belangrijk voor AZ Damiaan, daarvoor hebben we alle 6 laptopaansluitingen alsook de desktop de mogelijkheid gegeven om data en informatie makkelijk te mengen in een Video Coference Call. De switching en sturing van de bronnen gebeurt via een Crestron DMPS-300. In de vergadertafel zitten 6 connectiepunten verwerkt, design op maat van de klant inclusief gegraveerd logo. Tot slot zijn er extra BOSE speakers netjes in het plafond gemonteerd om een ideale verspreiding van geluid te garanderen.

vergaderruimte

In een opleidingszaal hebben we een mobiel Smartboard uit de 800 reeks geïntegreerd, dit bord rust op een SMS statief dat in de hoogte regelbaar is.

Via deze weg willen wij graag de mensen van AZ Damiaan bedanken voor de aangename samenwerking op een prachtige locatie, BIS is fier op deze uitvoering!

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Nieuws

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

Hybrid meetings worden nog makkelijker - Barco Clickshare update!

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

28/10 EVENT: Behoefte aan veilig samenkomen, vergaderen en inzicht in je kantoorbezetting?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

Poly Studio P21 - Uw persoonlijk workplace device?

nieuws