Referenties

AZ Damiaan

Videowall, raadzaal

Sinds de fusie in 1999 droomde Az Damiaan om in Oostende alle activiteiten op één campus te bundelen. Met de ingebruikname van het volledig nieuwe ziekenhuis in de Gouwelozestraat is die droom werkelijkheid geworden. De artsen zijn vol lof over het architecturale concept dat naar alle patiënten toe een verhoogde dienstverlening verzekert. De recentste apparatuur en technologieën ondersteunen de meest moderne medische handelingen en verhogen de veiligheid van de patiënt. Tegelijk staan voor patiënten lichtrijke en comfortabele kamers, met moderne sanitaire cellen, draadloos internet en individuele flatscreentelevisies, ter beschikking.

BIS was verantwoordelijk voor de inrichting van 3 zalen in het nieuwe gebouw. Er leefde een verlangen naar een extra duurzame en betrouwbare audiovisuele installatie, moderne faciliteiten en een intuïtieve bediening. Deze peilers zijn de uitgangspunten geweest van zowel BIS als AZ Damiaan.

discussiesystemen

In de kleine en grote vergaderzaal werd gekozen voor een Visionwall met dressoir. Hierin hebben we een 70” interactieve display geplaatst. Deze multimediawand beschikt tevens over een Polycom Videoconference systeem en BOSE inbouwspeakers. Boven de vergadertafel zijn plafond microfoons toegevoegd zodat ook groepen verstaanbaar overkomen naar de andere partij toe. Het delen van Content tijdens meetings is zeer belangrijk voor AZ Damiaan, daarvoor hebben we alle 6 laptopaansluitingen alsook de desktop de mogelijkheid gegeven om data en informatie makkelijk te mengen in een Video Coference Call. De switching en sturing van de bronnen gebeurt via een Crestron DMPS-300. In de vergadertafel zitten 6 connectiepunten verwerkt, design op maat van de klant inclusief gegraveerd logo. Tot slot zijn er extra BOSE speakers netjes in het plafond gemonteerd om een ideale verspreiding van geluid te garanderen.

vergaderruimte

In een opleidingszaal hebben we een mobiel Smartboard uit de 800 reeks geïntegreerd, dit bord rust op een SMS statief dat in de hoogte regelbaar is.

Via deze weg willen wij graag de mensen van AZ Damiaan bedanken voor de aangename samenwerking op een prachtige locatie, BIS is fier op deze uitvoering!

Gratis advies over Referenties? BIS helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Uw ruimte

Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Videoconference-ruimte
Videoconference-ruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfecte videoconferenceruimte

lees meer
Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
meer ruimtes

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches

Nieuws

Schiphol en BIS|Econocom introduceren display-as-a-service

Schiphol en BIS|Econocom introduceren display-as-a-service

Krachtige vergaderfaciliteiten bij Radisson (Video)

Krachtige vergaderfaciliteiten bij Radisson (Video)

Polycom & Plantronics worden Poly en innoveren met de Poly Studio

Polycom & Plantronics worden Poly en innoveren met de Poly Studio

nieuws