Referenties

Hotel Casa Amsterdam

auditorium, presentatiezaal hotel

BIS adviseert, ontwerpt en realiseert hoogwaardige oplossingen voor informatieoverdracht binnen ieder hotel, congrescentrum en conferentieoord. Denk hierbij aan creatief ruimteontwerp door een BIS interieurarchitect, state-of-the art oplossingen voor vergaderen, mobiele presentatieoplossingen voor maximale flexibiliteit, zaalregistratie en Informatiesystemen, hotel TV en oplossingen voor videoconference.

Toen Casa Amsterdam besloot een multifunctioneel vergadercentrum in het hotel in te richten, heeft BIS de dertien vergaderruimtes voorzien van de nieuwste presentatie- en vergaderoplossingen. Vier grote zalen kunnen met elkaar gekoppeld worden waardoor eenvoudig hoogwaardige vergadersettings voor kleine tot zeer grote groepen worden gerealiseerd. Alle grote zalen beschikken over 16:10 Hitachi grootbeeldprojectie. In twee zalen is een extra projector met scherm gemonteerd om bij combinatie van zalen de zaal in de breedte te kunnen gebruiken.

Verder heeft BIS een veelzijdig audiosysteem gerealiseerd met front- en plafondluidsprekers; inclusief draadloze microfoons en mobiele forummicrofoons. Alle apparatuur wordt bediend met een in iedere ruimte in de wand ingebouwd Crestron touch paneel, dat zó is geprogrammeerd dat – als er zalen gecombineerd worden - het systeem weet welke projector moet worden gebruikt. Daarbij maken de, bij de receptie te bedienen, Marantz recorders het mogelijk vergaderingen digitaal op te nemen en te indexeren.

Voor het geven van interactieve presentaties zijn meerdere zalen ingericht met een interactief SMART board in combinatie met een Hitachi Ultra-Short-Throw projector. Verder heeft BIS twee mobiele meubels geleverd met een 52 inch LCD scherm om in de overige zalen te kunnen gebruiken. Een BIS ID Digital Signage systeem voor centraal gestuurde informatiedistributie maakt het geheel af. Via de vijf 40 inch monitoren, die zijn geplaatst op strategische posities, worden mededelingen verspreid en informatie gedeeld én op de kleine schermen, die bij iedere zaal gemonteerd zijn, kunnen de bezoekers en het logo van de klant die de ruimte heeft gehuurd worden weergegeven.

Kortom: dankzij de samenwerking tussen BIS en Casa Amsterdam vergaderen de gasten van Hotel Casa Amsterdam op hoog niveau. Wij feliciteren Casa Amsterdam van harte en spreken onze waardering uit voor de bijzonder goede relatie en het in ons gestelde vertrouwen.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte