Referenties

Rabobank Regio Schiphol

videoconferenceroom

Een inspirerende ruimte om te vergaderen en presenteren

Wij wilden graag een complete restyling van onze vergaderruimte; van meubilair, wandvisualisaties, vloerbedekking en verlichting tot zonsverduistering, systeemplafond en vergaderapparatuur. Samen met BIS hebben wij een inspirerende ruimte gerealiseerd, waarin wij met plezier kunnen vergaderen en presenteren – Rabobank Regio Schiphol.

Rabobank Regio Schiphol is onderdeel van de Rabobank Groep; een in Nederland gewortelde, internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richt Rabobank zich vooral op de food- en agribusiness.

Rigoureuze retyling met nadruk op sfeer en interieur

Omdat de bestaande vergaderruimte van Rabobank Regio Schiphol - naar eigen zeggen - behoorlijk verouderd was, groeide de wens voor een rigoureuze restyling van deze ruimte. De vraag daarbij was om de nadruk op de sfeer en het interieur van de ruimte te leggen en niet zozeer op de in de ruimte te integreren apparatuur. Een wens waar de BIS interieurarchitecten wel raad mee wisten.

Ontwerp vooraf uitgewerkt in 3D visualisatie

Na het inventariseren van alle wensen, zoals kleurstelling en materiaalgebruik, heeft één van de BIS interieurarchitecten de ruimte ontworpen en compleet uitgewerkt in een 3D visualisatie. Door deze visualisaties was het voor de Rabobank Regio Schiphol in één oogopslag duidelijk hoe de ruimte er uiteindelijk uit zou komen te zien en was het eenvoudig om BIS snel akkoord te geven voor de uitvoer.

De ruimte heeft in zijn totaliteit een moderne maar toch ook retro uitstraling gekregen. Dit is te danken aan de oranje bruine vloerbedekking en wanddecoratie in combinatie met de hoogglans witte vergadertafel voor 16 personen en de wit met oranje stoelen. Doordat de oranje met donkerbruine vloerbedekking in dezelfde lijn is als de tafel, ontstaat er een zeer ruimtelijk en speels effect.

Audiovisuele faciliteiten geheel geïntegreerd

Het prachtige 65” Samsung touch display (165 cm) brengt dankzij de interactieve functionaliteit extra dynamiek tijdens vergaderingen en presentaties. In de tafel zijn – geheel uit het zicht – een AMX bedieningspaneel en tafelaansluitpunten weggewerkt. Met het bedieningspaneel kunnen zowel de apparatuur als het licht en geluid eenvoudig bediend worden. Het Samsung scherm is, samen met luidsprekers, randapparatuur en bekabeling, stijlvol geïntegreerd in een BIS VisionWall; een prachtig wandmeubel, dat door de architecten van BIS is ontworpen. De drie moderne lampenkappen boven de tafel en de strakke zonsverduistering maken de ruimte helemaal af.

Kortom: samen met Rabobank Regio Schiphol realiseerde BIS een inspirerende ruimte, die enerzijds speels oogt maar anderzijds toch de mogelijkheid biedt om professioneel en efficiënt te vergaderen en te presenteren.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte