Referenties

Van Leeuwen Buizen

boardroom 65 inch lcd touchscreens

De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende industriële handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. Zij leveren hun producten en diensten aan bedrijven uit diverse industriële sectoren. Van Leeuwen werkt enerzijds product-georiënteerd, als grootste voorraadhoudende distributeur met een breed en diep assortiment. Anderzijds werkt Van Leeuwen service-georiënteerd, als logistiek specialist met onder meer deskundig advies, snelle leveringen en projectmanagement. Maatwerk, afgestemd op de behoeften van de klant, staat hierbij centraal.

Voor de realisatie van de state-of-the-art audiovisuele oplossingen in het nieuw te bouwen pand benaderde Van Leeuwen buizen de marktleider op AV & ICT gebied, BIS BV. De opdracht die BIS kreeg, was veelzijdige oplossingen te realiseren, die zich onderscheiden door uniformiteit, kwaliteit en gebruiksgemak. Daarnaast werd van BIS een proactieve houding verwacht. Niet klakkeloos doen wat wordt gevraagd, maar actief meedenken, ideeën aandragen, kennis en kunde inbrengen én verwachtingen overtreffen. Met de prachtige ruimtes, die BIS bij Van Leeuwen Buizen heeft mogen inrichten met audiovisuele apparatuur, heeft BIS de magische grens van 25.000 ruimtes in 5 jaar gepasseerd.

BIS heeft een diversiteit aan ruimtes ingericht. De boardroom is voorzien van een 65” LCD touch display waarop beelden van o.a. een vaste PC of laptop getoond kunnen worden. Via een fraai touch panel kan alle apparatuur in de ruimte, zoals verlichting en inputbronnen van het display, worden bediend. Het slimme paneel past zelf de verlichting aan aan de situatie, bijvoorbeeld bij presentaties.

vergaderruimte touchscreen

In de videoconferenceruimtes zijn interactieve displays geïntegreerd om innovatief, effectief en interactief te vergaderen en informatie te delen. Ook zijn enkele vergaderruimtes ingericht met een combinatie van interactief display en glassboard, waar men - op de gladde toplaag - heel eenvoudig op kan schrijven, tekenen en wissen. Verder zijn de ruimtes voorzien van zowel analoge als digitale aansluitpunten en hebben alle beelddragers een breedbeeld resolutie. Dankzij de toepassing van slimme bedieningsystemen kan alle apparatuur eenvoudig en uniform worden bediend.

Het auditorium is ingericht met een groot projectiescherm aan de wand. Een mirror kit in het plafond zorgt voor het netjes opbergen van de projector wanneer deze niet wordt gebruikt. Tot slot zijn de receptie, het bedrijfsrestaurant en alle verdiepingen boven de kopieerapparaten voorzien van BIS ID digital signage (narrowcasting) voor de centraal beheerde en visueel aantrekkelijke distributie van informatie.

BIS feliciteert Van Leeuwen buizen en spreekt de dank uit voor het vertrouwen. Voor ons is dit een voorbeeldproject waarin wij in een vroeg stadium bij het “vergaderconcept” betrokken zijn, zodat het gewenste resultaat gefaseerd tot stand is gekomen.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies over Referenties? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte