Nieuws

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

06-10-2023 14:30

Onze onlangs heringerichte vergaderruimte toont een scala aan Yealink-oplossingen, zodat uw vergaderingen niets minder dan uitzonderlijk zijn. We hebben traditionele apparatuur vervangen door innovatieve Yealink-technologieën om een naadloze en productieve vergaderomgeving te bieden.


- Yealink A20-videobar: Dit krachtige apparaat biedt geavanceerde video- en audiomogelijkheden, waardoor uw vergaderingen meeslepende ervaringen worden. Met kraakheldere beelden en hoogwaardig geluid worden uw boodschappen met precisie en helderheid overgebracht.

- Yealink Wireless Presentation Pods (WPP30): Deze eenvoudig te gebruiken USB-dongles stellen uw team in staat om hun schermen te delen en moeiteloos samen te werken, waardoor een meer boeiende en interactieve vergaderomgeving ontstaat.

- Compact VisionColumn-meubel: Het omvangrijke meubilair van vroeger is vervangen door een strak en compact VisionColumn-meubel. Dit moderne meubelstuk vult de esthetiek van de ruimte aan en optimaliseert de ruimte. Het is zowel functioneel als visueel aantrekkelijk en creëert een professionele ambiance. Het meubel zorgt ervoor dat de camera op de perfecte hoogte geplaatst wordt en dat we een betere serviceability creëren.

- Iiyama 75-inch touchdisplay (TE7504MIS-B2AG): Dit grote, interactieve scherm is perfect voor brainstormsessies, presentaties en interactieve discussies. Het biedt aanraakfunctionaliteit, waardoor het gemakkelijk is om uw ideeën met precisie over te brengen.
- Atlona Display Controller voor automatisch aan/uit: We hebben de Atlona displaycontroller aan onze opstelling toegevoegd, zodat uw vergaderruimte altijd klaar is voor actie. Met geautomatiseerde aan/uit-functies kunt u vergaderingen prompt starten, kostbare tijd besparen en de gebruikerservaring verbeteren.Waarom Onze Showroom Bezoeken?


Onze showroom is meer dan alleen een ruimte; het is een kans voor u om de toekomst van vergaderruimtes uit de eerste hand te ervaren. We begrijpen dat u weloverwogen beslissingen moet nemen voor het succes van uw bedrijf, en daarom bieden we u deze exclusieve uitnodiging.


- Deskundige Begeleiding: Tijdens uw bezoek aan onze showroom krijgt u de kans om te overleggen met onze deskundige sales engineers, die u kunnen begeleiden bij het selecteren van de ideale oplossingen voor uw unieke bedrijfsbehoeften.
- Hands-on Ervaring: Neem de Yealink-producten mee voor een proefrit en ervaar hoe ze uw vergaderruimtes kunnen transformeren. Interacteer met de technologie en zie het verschil dat het kan maken.
- Aangepaste Oplossingen: Ons team werkt met u samen om oplossingen op maat te ontwikkelen die in lijn zijn met de doelen van uw bedrijf, zodat uw investering zowel praktisch als toekomstbestendig is.Boek je showroombezoek nu


In een wereld waar samenwerking essentieel is, is uw vergaderruimte uw geheime wapen voor succes. Til uw zakelijke vergaderingen naar nieuwe hoogten door de toekomst van technologie te omarmen. Bezoek ons in onze showroom en ontdek hoe Yealink-producten uw vergaderervaringen kunnen revolutioneren.
Om een bezoek te plannen, neemt u vandaag nog contact met ons op. We kijken uit naar uw komst en helpen u graag bij het nemen van de volgende stap naar verbeterde vergaderingen.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte