Nieuws

Het eerste Innovation Event: een succes!

26-04-2023 09:00 Innovation Event

Ons Innovation Event was een groot succes!

hybride werken

We zijn onze vendoren en uiteraard de talrijk aanwezige deelnemers dankbaar voor deze geslaagde editie.

We mikten op een informatief event dat de deelnemers meteen tools in handen gaf om innovatie binnen hun bedrijf te verwezenlijken, of alleszins de eerste stappen te zetten. Afgaande op de feedback die we kregen zijn we daarin ook zeker geslaagd.

hybride werken

Onze 5 sprekers konden door hun verschillende profielen heel wat unieke invalshoeken delen. Zo kwamen onze vendoren Logitech, Barco en Samung aan het woord, die hun blik gaven op The Workplace of the Future, Hybrid Working en de waarneembare tendensen binnen de sector. Daarbovenop konden zij uiteraard benadrukken op welke manier beeld (Samsung), camera (Logitech) en content-sharing (Barco) elke visie, elk kantoor naar een hoger niveau kunnen tillen.

workplace of the futureBIS|Econocom kwam als verdeler, implementatie-partner en serviceleverancier aan het woord om de aanwezigen een dieper inzicht te geven in de huidige tendensen op de AV-markt.

audiovisuele oplossingenAls laatste bood IMEC hun visie over het belang van de beste tools voor hybride werken als eindklant. Met meer dan 200 meetingzalen in Belgiƫ weten ze zeker over wat ze spreken!

Na de sprekers werd iedereen voorzien van spijs en drank, konden alle meetingzalen bekeken en uitvoerig getest worden en stonden onze vendoren en Sales Engineers klaar om iedereen te voorzien van info.

Interesse?

Het event gemist, maar toch benieuwd naar wat BIS|Econocom uw bedrijf kan bieden om de stap te zetten naar het volgende niveau?

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte