Nieuws

Inspireer en informeer uw attendees in de vergaderruimtes... met ClickShare!

15-11-2022 13:49

Wanneer displays niet worden gebruikt voor conferenties of presentaties, kunnen ze in de vergaderruimtes ook dienst doen als digital signage. Het is voldoende om over een recent Clickshare device te beschikken.

Met ClickShare als digital signage motor breng je personeels- en externe communicatie naar elke (connected) vergaderruimte. Er zijn geen extra hardware-investeringen nodig, de functionaliteit van de bestaande displays in uw vergaderruimtes kan eenvoudig worden uitgebreid.

Wat heb je dan wel nodig? Een service provider zoals Seenspire. Onze partner pusht tekst, afbeeldingen en video updates van Teams, Linkedin, Twitter, Instagram en Facebook rechtstreeks naar je clickshare device. Volg hashtags, profielen en pagina’s. Start een gratis trial en creëer je eigen ‘social media wall’ in minder dan 5 minuten!

De indrukwekkende, digital signage-vriendelijke designs en de continue stroom aan nieuwe frisse content staan garant voor maximale ‘engagement’. Ontdek in deze video hoe je content post vanuit een MS Teams kanaal met Seenspire.

Meer weten? Bezoek onze showroom te Mechelen en bekijk het samen met een adviseur van ons! Bel 015 – 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte