Nieuws

Maak indruk met een indoor LED wall

10-11-2022 13:44

Van winkelcentrum tot kantoor en van auditorium tot vergaderzaal: overal waar mensen verzamelen, ontstaat de behoefte om te communiceren. Of dat nu informatief of commercieel is, je wil dat je content opvalt en gezien wordt. Een LED display is de oplossing. Hiermee weet je zeker dat de boodschap overkomt bij het publiek en maak je een verpletterende indruk.

De ontwikkeling van LED walls van onze A-merk leveranciers heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Op de voorbije ISE vakbeurs maand werd de indrukwekkende kwaliteit van de nieuwe generatie LED walls snel duidelijk. Daarnaast komen fabrikanten met meer verschillende oplossingen, zoals betaalbare ‘instap’ LED walls in verschillende formaten, maar ook high brightness oplossingen en creatieve LED walls.

Het paradepaardje onder de LED walls is echter nog steeds The Wall van Samsung, met ongeëvenaarde beeldkwaliteit en ongekend formaat is de kijkervaring echt fenomenaal.

Een van onze onderscheidende kenmerken van is totaalontzorging. Of het nu gaat om advies, het samenstellen van een oplossing, installatie of het onderhoud van de gekozen LED-oplossing. We bieden dit desgewenst als één totaalpakket aan.

Nog een groot voordeel van LED walls is dat content op afstand te beheren is en altijd direct kan worden aangepast. Ook dit kunnen we voor je regelen. We maken dynamische content en zorgen dat dit op het juiste moment op de juiste plaats zichtbaar is. Meer weten? Bezoek onze showroom te Mechelen en bekijk het samen met een adviseur van ons! Bel 015 – 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte