Nieuws

Onze Room- & Deskbooking partner groeit meer naar Microsoft Teams toe

10-10-2022 10:51

Bij GoBright schrijven ze Room Booking software om overzichtelijk en zorgeloos te vergaderen. Door het flexibele werken is het niet meer vanzelfsprekend dat iedereen elke dag op kantoor is. Dit betekent dat sommige leden van een vergadering ook online van thuis uit deelnemen. Het boeken van een vergaderruimte vraagt daarom ook om een flexibelere aanpak.

Om die reden implementeerde GoBright een koppeling met Microsoft Teams. Op deze manier kunt u een Microsoft Teams koppeling toevoegen aan uw ruimtereservering in de Portal, Mobile App of Outlook Plugin. Hierdoor kunt u makkelijker contact leggen met uw collega's en helpt u de samenwerking te verbeteren. Om zo eenvoudig iedereen op dezelfde plek, op hetzelfde moment bij elkaar te brengen. En om het plannen van uw vergadering nog makkelijker te maken.

Om Hybride Werkomgevingen te ondersteunen, verbetert GoBright continu de user-experience van haar platform met slimme integraties. Microsoft Teams is een van de grootste online platformen om efficiƫnt en effectief samen te werken, dus het is niet meer dan logisch dat ze de krachten bundelen op dit platform.

Wil je hier graag meer over weten? Vraag het aan onze adviseurs.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte