Nieuws

Logitech Dock. Een dockingstation voor wie veel vergadert.

26-09-2022 08:00

Logitech ontwierp de Logi Dock speciaal voor thuiswerken, omdat de dock de functies van videobellen, een usb-hub en opladen combineert. De Logi Dock werkt met de app Logi Tune, een app voor het aansturen van Logitech-apparaten op afstand. Die app beschikt oa over kalenderintegratie, waardoor de Logi Dock een melding kan geven als een meeting op het punt staat te beginnen.

Een vergadering kan dan gestart worden met een druk op de centrale knop. Met de knoppen bovenaan de unit kan het geluid gedempt worden, de camera in- en uitgeschakeld worden en kan de vergadering beëindigd worden. De dock is voorzien van leds voor stille meldingen.

De dock is voorzien van vijf usb-poorten, waarvan twee USB-A-poorten aan de achterkant, twee USB-C-poorten aan de achterkant en een USB-C-poort aan de zijkant. De dock heeft ondersteuning voor twee displays via HDMI en DisplayPort en is voorzien van Bluetooth en een Kensington Security-slot. Ook kan het dockingstation een laptop opladen met een 100W-lader. Daardoor hoeft er nog maar één kabel naar de laptop te lopen, de rest loopt via de Logi Dock.

Interesse? Deze producten zijn voorradig, neem contact op voor een offerte op maat.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte