Nieuws

75% IT leiders ziet As-a-Service als oplossing voor hybride werken

01-07-2022 13:29

Uit recent onderzoek onder 300 leidinggevenden in IT blijkt dat maar liefst driekwart vindt dat een As-a-Service model de oplossing is voor veilig hybride werken. 57% van de respondenten wil hiermee een BYOD-beleid faciliteren. As-a-Service biedt organisaties de kans de nieuwste technologie in huis te halen, zonder liquide middelen te gebruiken.

Veiligheid en schaalbaarheid belangrijkste redenen

In een hybride werkomgeving moeten medewerkers altijd en overal kunnen werken. Ook in jouw kantoor. De verhouding tussen het aantal werkplekken en andere soorten ruimtes verandert daardoor en zal de komende jaren misschien nog wel een transformatie doormaken. Schaalbaarheid wordt dan ook door meer dan de helft van de IT-leiders gezien als een groot voordeel van een As-a-Service model.

Aanvullend noemden IT-leiders in het onderzoek deze redenen om te kiezen voor een As-a-Service oplossing:

  • Verbeterde veiligheid (41%)
  • Kostenefficiëntie (39,7%)
  • Betere IT-efficiëntie (13,3%)

Flexibel en nergens naar omkijken

Met een As-a-Service contract ben je ongekend flexibel. Als eigenaar van de oplossing zorgen wij voor het onderhoud en voeren wij de nodige software-updates op afstand uit. Gaat er iets kapot? Dan wordt het door onze gecertificeerde medewerkers gerepareerd of indien nodig vervangen. Aan het eind van de looptijd kan de apparatuur vervangen worden door nieuwe modellen, waardoor je altijd profiteert van de nieuwste technologie.

Huidige oplossing omzetten naar As-a-Service

Heeft jouw organisatie al geïnvesteerd in goede audiovisuele & IT oplossingen? Geen probleem, je kunt ook je bestaande infrastructuur aan BIS|Econocom verkopen en deze vervolgens gebruiken tegen een betaling per maand, inclusief service, onderhoud en technology swap. Een interessante optie als je geld wilt vrijmaken om te investeren in innovatie, groei, marketing etc.

Interessant voor jouw organisatie?

Klinkt dit als een interessante kans voor jouw organisatie? Natuurlijk praten onze specialisten graag met je verder over alle voordelen, ins- en outs van een As-a-Service contract. Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs.

Bel BIS|Econocom Belux of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte