Nieuws

Clickshare Conference in een duidelijke video

28-04-2021 14:06

Connectiviteit staat centraal in het moderne bedrijfsleven en met de draadloze conferencingtechnologie van ClickShare kan je binnen enkele seconden verbinding maken met je collega's. Intuïtief teamwerk, probleemloos delen en robuuste beveiliging. Dat zijn de eigenschappen van ClickShare. Met dit nieuwe draadloze conferencingsysteem kan je 'je eigen vergadering meenemen' van overal en met elk toestel, zodat je met een minimum aan gedoe in contact kan komen met collega's op afstand.

Draadloos vergaderen in kleine tot middelgrote vergaderruimten: ClickShare CX-30

Om zo productief mogelijk te kunnen vergaderen, moeten de deelnemers zich betrokken en geïnspireerd voelen. De ClickShare CX-30 van Barco biedt een naadloze draadloze vergaderoplossing die op elk apparaat kan worden gebruikt om teams samen te brengen - waar ook ter wereld - om deel te nemen aan inclusieve vergaderingen die de beste ideeën en discussiepunten opleveren. Compatibel met alle pc's, laptops of Mac-apparaten met Windows, Android of iOS-besturingssystemen; ClickShare CX-30 kan van kleine tot middelgrote vergaderruimten innovatieve vergader- en conferencingfaciliteiten maken.

Superieur draadloos vergaderen en samenwerken op afstand: ClickShare CX-50

In een steeds meer onderling verbonden wereldwijde bedrijfsomgeving moet je ervoor zorgen dat je teams voortdurend nauw met elkaar samenwerken. De ClickShare CX-50 is een high end draadloos vergadersysteem dat is ontworpen om net dat te vergemakkelijken. Het maakt het mogelijk om in minder dan zeven seconden verbinding te maken en stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan volledig draadloze en productieve vergaderingen, en om presentaties te geven in full HD zonder gedoe met kabels, verbindingen of locaties.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte