Nieuws

Video met alle details over de 85" Surface Hub 2S

21-01-2021 14:34

Organisaties gaan uit van een hybride werkhervatting: de meeste gebruikers erkennen het belang van collaboratieve toestellen met groot scherm, zoals de Surface Hub. We delen vandaag graag mee dat de grote Surface Hub 2S deze maand naar de eerste geselecteerde markten kan vertrekken. Bekijk zeker deze video van de passionele Microsoft Mechanics.

De werkplek blijft veranderen

Klanten hebben ons ook toevertrouwd hoezeer ze vertrouwen op het Windows 10 Team besturingssysteem op hun Surface Hubs, voor eenvoudig instapgebruik en samenwerking in groep. De werkplek blijft veranderen, en we begrijpen dat sommige klanten meer flexibiliteit wensen om tegemoet te komen aan de behoeften van hun snel evoluerende werkomgeving.

Een MTR 'rolmodel'

De mogelijkheid om deze Surface Hub te koppelen met eender welk MTR-systeem klinkt als muziek in de oren. Elk apparaat heeft zijn eigen resource account en als er een Surface Hub in dezelfde ruimte staat, kan de Hub zijn proximity join functie gebruiken en aan de vergadering worden toegevoegd. Dit betekent dat je de Surface Hub snel en super eenvoudig in de vergadering kan laten joinen en het Microsoft Whiteboard ad hoc voor al je brainstorms kan gebruiken in de Teams-meeting.

Zit u met vragen over deze nieuwe Surface Hub? Wenst u een demonstratie (in te plannen) of offerte? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte