Nieuws

Raise the bar - Logitech zet de puntjes op de i

18-01-2021 09:00

Ondertussen zijn we vertrouwd met Logitech Meetups & Rally systemen in het kleine & middelgrote vergaderlandschap. Logitech gaat in 2021 nog een stap verder en combineert het beste van deze 2 systemen in nieuwe videobar oplossingen. De Logitech Rally Bar Mini levert nog betere audio en video in een klein, alles-in-één-design. Eenvoudig in te stellen, een comfortabel geheel om met te werken en een intuitieve beheer suite. De standaard Rally Bar levert een krachtige alles-in-één vergader ervaring met fantastische optics, geautomatiseerd pannen/kantelen/zoomen en eersteklas audio voor middelgrote vergaderruimtes. Met deze nieuwe Rally Bars zijn videovergaderingen net zo natuurlijk en productief als face-to-face-samenwerking.

Waarom Artificial intelligence?

Rally Bar beschikt over een lens met meerdere elementen, krachtige speakers met lage vervorming en een geavanceerd microfoonsysteem zodat vergaderingen even goed klinken als ze eruit zien. De speciale AI-camera maakt gebruik van automatische RightSight-framing en verzendt rechtstreeks gebruiksinformatie over ruimtes naar het Logitech Syncdashboard. Til uw videosamenwerking naar nieuwe hoogten met Rally Bar.

100% Microsoft Teams & Zoom certified

Dankzij het geïntegreerde operating system is de Rally Bar als stand alone videoconferencing systeem te gebruiken. Dit zorgt voor een vlotte installatie en strakke integratie in de vergaderruimte. De Rally Bar werkt uitstekend in combinatie met 3rd party touchscreens. Is dit overbodig? Kies dan voor een Logitech Tap bedieningspaneel om alles in de vergadering te beheren. Deze producten behalen net zoals de huidige Logitech tools de hoogste certificeringen voor Microsoft Teams & Zoom gebruik.

Modulaire aanpak

Heeft de ruimte behoefte aan een groter microfoon bereik? Overweeg dan zeker de Expansion microfoons, je kan gaan tot een maximum van 3 stuks. Het is zelfs mogelijk deze microfoons te monteren op een plafond, zeer handig. Gebruik hiervoor de ceiling mic mounts voor een naadloze installatie. De Rally Bar zelf kan aan de muur worden bevestigd en gebruik daarvoor de speciale wall mount.

Voorraad

Deze producten zijn nog niet in voorraad en worden binnen enkele maanden verwacht.

Zit u met vragen over deze Videobar? Wenst u een demonstratie of offerte? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte