Nieuws

Samsung introduceert de 85” FLiP

05-10-2020 13:47

Samsung bracht met de FLiP2 al een verbeterde versie van de flexibele en veelzijdige eerste generatie FLiP op de markt. Nu gaan ze nog een stukje verder met een variant van maar liefst 85 inch groot. Het formaat, breed scala aansluitingen en bijzondere extra’s maken deze FLiP2 een fantastische tool om intuïtief samen te werken.

Nog meer interactie bij je brainstorms en presentaties

Op het meer dan 2 meter grote display kun je beter dan ooit tekeningen, mindmaps en ideeën uitwerken. Zelfs nu, wanneer we afstand van elkaar houden, is het scherm groot genoeg zodat iedereen het goed kan zien. Tijdens videomeetings is er meer dan voldoende ruimte om je gesprekspartner te zien én de content die je presenteert.

Nóg meer mogelijkheden en gebruikersgemak

De FLiP2 blonk al uit in gebruikersgemak, maar samenwerken wordt nu echt kinderspel. Met een scala aan bedrade en draadloze connectiviteit zit er altijd een passende aansluiting bij voor jouw apparaat. Je deelt zelfs draadloos je scherm vanaf je tablet of telefoon, of belt een collega in via een videocall. In een handomdraai deel je de resultaten van je meeting met alle betrokkenen.

Verbind je FLiP met verschillende softwaresystemen

Daarnaast kun je nu de FLiP combineren met andere softwarepakketten en de mogelijkheden nóg verder uitbreiden. Zo kun je bijvoorbeeld van alle MS Teams functionaliteiten gebruik maken, of profiteer je van de apps en leermodules van Google Classroom.

In één keer klaar voor super effectieve brainstorms

Met de (inbegrepen) brainstorm templates, voegt de FLiP nóg meer waarde toe aan jouw organisatie. Er zijn templates voor strategie, management, HRM, finance, marketing, sales en creativiteit.

Dus wil jij nog makkelijker, nog leuker en nog grootser samenwerken? Ga dan voor de Samsung FLiP 85 inch. Bel ons op 015 287 487 of laat een bericht achter rechtboven.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte