Nieuws

Test de Shure & Sennheiser audiotegels in onze showroom

30-10-2019 15:32

Bij het inrichten van vergaderruimtes met apparatuur wordt vaak vergeten hoe belangrijk goede audio is. Een groot deel van content, gesprekken en video’s wordt overgedragen door geluid. Als dit niet goed of helemaal niet functioneert ontstaan er snel frustraties. In het geval van videoconferencing is het falen van audio natuurlijk helemaal funest.

Kraakhelder geluid in een stijlvol jasje

Onze leveranciers Shure & Sennheiser begrijpen het belang van probleemloze, kwaliteitsvolle en kraakheldere audio. Daarnaast weten ze maar al te goed dat je de audioapparatuur graag zo onopvallend mogelijk in je interieur integreert. Deze plafondpanelen bieden hiervoor de oplossing. De tegels zijn stijlvol ontworpen en gaan feilloos op in je interieur. Met drie standaardkleuren (wit, aluminium en zwart) of een maatwerk kleur past hij in iedere ruimte.

Kwaliteit, flexibiliteit en eenvoud; voor zowel de gebruiker als de beheerder

Zonder aanvullende apparatuur zorgt dit paneel voor perfect geluid, dankzij acoustic echo cancellation, noise reduction en automatic mixing. Met acht in te stellen ‘lobes’ en Autofocus™ wordt de positie van iedere deelnemer continue gemonitord om de beste geluidskwaliteit te waarborgen. Bovendien is de oplossing ook eenvoudig in het netwerk integreerbaar. In een kwestie van minuten wordt een ruimte via de speciale software geconfigureerd en kunnen templates worden aangemaakt voor meerdere opstellingen in een ruimte.

Test de Shure & Sennheiser audiotegel zelf

Ervaar zelf hoe geruisloos de microfoons werken. Kom naar onze showroom in Mechelen. Vul hieronder je gegevens in en we maken een afspraak met één van onze adviseurs. De koffie staat klaar!

Wil je liever op een andere manier contact? Bel 015 287 487 .
Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte