Nieuws

De Poly Studio familie breidt uit

16-10-2019 13:38

Met kamervullend geluid en uiterst nauwkeurige microfoons stelt de gekende Polycom Studio deelnemers aan beide uiteinden van uw videogesprekken in staat om duidelijk te worden gehoord. De Polycom Studio is ontwikkeld na decennia van audiowetenschap en heeft de beste audiokwaliteit in zijn klasse, zodat u vergaderingen kunt ervaren alsof u er persoonlijk bent. Met intelligente functies zoals Polycom Acoustic Fence en NoiseBlock dempt en verwijdert Polycom Studio automatisch afleidende achtergrondgeluiden en andere ongewenste geluiden. Poly breidt deze populaire reeks nu uit met de stand-alone X series. Beschikbaar eind 2019.

Poly Studio X serie

De All-in-one video/soundbars uit de Poly Studio X-serie bieden eenvoud in één slank apparaat. Laat uw pc of Mac achter op uw bureau. Kruip vervolgens in een huddle ruimte en maak eenvoudig verbinding met andere vergaderruimtes - vergader met bijna alle samenwerkingssoftware, inclusief Zoom. Het ontwerp van de Studio X30 is klein genoeg om in een rugzak te passen, maar heeft een aanzienlijke audiokracht. De Studio X50 is net iets groter en biedt een nog krachtigere audio-ervaring met dubbele luidsprekers en extra microfoons voor een groter opnamebereik. Er is dus een optie voor zowel kleine als middelgrote ruimtes. Beide eenheden beschikken over een 4K-camera voor strakke video, zodat iedereen in de ruimte automatisch perfect in beeld komt. De camera bestrijkt de volledige ruimte maar kan ook worden ingesteld om zich te concentreren op individuele participanten wanneer ze beginnen te praten dankzij een link met de speaker tracking.

Geavanceerde bediening

De X series bieden touchscreen support: als je een monitor met touch gebruikt, kan je deze verbinden met de soundbar om zo de bediening over te nemen. Daarnaast kan je voor de bediening ook een Poly TC8 toevoegen.

Poly G7500

High-end videoconferentie en contentsharing oplossing voor medium en grote vergaderzalen. Laat uw team ideeën delen en zich duidelijk uitdrukken in Ultra HD 4K. Er gaan geen concepten verloren omdat iedereen draadloos kan delen vanaf zijn eigen apparaat.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte