Nieuws

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

09-09-2019 13:54

Telefonie is overal. Dat was 60 jaar geleden wel anders. Toen was het heel normaal dat één gezin in de straat een telefoon had en de rest van de straat daar gebruik van mocht maken; natuurlijk met achterlaten van één of twee kwartjes voor de kosten. Wij kunnen ons daar helemaal niets meer bij voorstellen. Of misschien toch wel?

Slechts 28 procent

Want hoe zit dat eigenlijk met videobellen? Toegegeven… de techniek van videoconferencing is vandaag de dag veel verder ontwikkeld dan telefonie 60 jaar geleden, maar tegelijkertijd is het zo dat heel veel organisaties geen videoconference-mogelijkheden hebben; daarnaast is er nog een groep organisaties waarvan de medewerkers wel kunnen videoconferencen, maar waar de mogelijkheden beperkt zijn tot één of twee ruimtes. Het benchmark onderzoek dat wij vorig jaar publiceerden, laat zien dat niet meer dan 28% van de organisaties videoruimtes gebruikt.

Best vreemd eigenlijk

En dat is eigenlijk best vreemd. Zeker als je kijkt naar de voordelen van videoconferencing. Het wordt nog vreemder als je ziet dat datzelfde onderzoek deze voordelen bevestigt. Zo zegt 77% van de organisaties die videoconferencing gebruiken, dat de kennisdeling is verbeterd, 70% bevestigt dat het contact met hun (internationale) relaties is verbeterd én maar liefst 81% geeft aan dat de kosten voor reizen en verblijven zijn gedaald (je kunt het volledige onderzoek hier downloaden).

Iedere medewerker verdient video

Het is dus time for a change. Iedere vergaderruimte in iedere organisatie verdient video. Of beter gezegd: iedere medewerker verdient video. En wij kunnen jou daar prima mee helpen. Wij hebben namelijk inmiddels duizenden videoconference-oplossingen geadviseerd en gerealiseerd; en verzorgen nog steeds het onderhoud.

Liever maatwerk? Even bellen.

Weet je nu al zeker dat jullie liever maatwerk afnemen? Of heb je nog vragen?
Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

We spreken je snel!

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte