Nieuws

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

09-09-2019 13:49

Goed nieuws! Samsung brengt na de succesvolle 55 inch-versie van de Samsung FLiP nu ook een 65 inch model (165 cm.) op de markt. Met ruim 25 cm extra beelddiagonaal is er meer ruimte voor brainstorms, aantekeningen, grafische voorstellingen en andere content. Ideaal! Helemaal wanneer je in teams samenwerkt. Door het grote schermoppervlak is alle informatie overzichtelijk voor het hele team.

Samsung FLiP blinkt uit in eenvoud en beleving

De kracht van de Samsung FLiP zit in de combinatie van eenvoud, laagdrempeligheid en de schrijfbeleving van een traditionele flipover met een aantal slimme, digitale mogelijkheden. Zo activeert het scherm automatisch wanneer je in de buurt komt of de pen uit de houder pakt. Door volgeschreven “vellen” digitaal op te schuiven, is er meer dan genoeg schrijfruimte en via de miniatuurweergave aan de zijkant is ieder detail snel terug te vinden.

Extra’s in de 2e generatie

In deze tweede generatie FLiP zijn daar nog een aantal slimmigheden aan toegevoegd die de functionaliteit voor gebruikers naar een nog hoger niveau tillen; Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de veelgeprezen eenvoud in gebruik. Denk aan verbeterde mogelijkheden voor beheer op afstand en aan nieuwe creatieve toepassingen, zoals de penseelfunctionaliteit en water- en olieverfmodus.

Verplaatsbaar en optimale beveiliging

Het verrijdbare (optionele) onderstel van de FLiP maakt het makkelijk om de digitale flipover er even bij te pakken voor een brainstormsessie. De FLiP slaat je aantekeningen automatisch op in het interne geheugen en biedt de mogelijkheid om bestanden ook veilig achter een persoonlijk wachtwoord te bewaren. Opgeslagen bestanden terugvinden is makkelijk met de handige zoekfunctie.

Maximale participatie en interactie

Ook content van persoonlijke apparaten deel je in een handomdraai. Zelfs van vier gebruikers tegelijk. Bewerk de content en deel die gelijk met alle deelnemers via e-mail. Bestanden kunnen ook (beveiligd) worden opgeslagen op een USB-stick of netwerklocatie.

Wenst u een demonstratie?

Met de FLiP brengt Samsung een hoge kwaliteit en uiterst gebruiksvriendelijke collaboration tool op de markt. Zelf ervaren hoe intuïtief de FLiP in het echt werkt? Vraag een vrijblijvende demonstratie aan in onze showroom.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte