Nieuws

Versterking van het portfolio met EPSON projectoren

15-07-2019 14:56

Succes in de veranderende wereld van visuele communicatie hangt af van projectoren die nog helderdere, pakkendere en creatievere beelden kunnen produceren op de grootste en meest geavanceerde locaties. Daarom werken we hard aan het selecteren van nieuwe partnerships. Transformeer de manier waarop uw presentaties overkomen, verander de beleving van bezoekersattracties, museums en kunstgalerieën, prachtige digitale informatieborden in winkelcentra en meer. De nieuwe laserprojectoren vormen het bewijs dat EPSON onophoudelijk voortgang boekt op het gebied van presenteren. We selecteren voor u alvast 3 populaire modellen van dit jaar.

EB-L1100U & EB-L1300U

Deze WUXGA-projector van 6000 (EB-1100U) of 8000 (EB-1300U) lumen, die duurzamere laserprojectie biedt voor grote locaties, levert volle, levendige kleuren dankzij de 3LCD-technologie van Epson en een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst. Dankzij de flexibele installatie en het geringe onderhoud biedt deze projector met 4K-beeldverbetering een oplossing waar u geen omkijken naar hebt voor scenario's waarin superieure projectie vereist is.

Een projector voor digital signage? Dat moet de EV-100 zijn!

Creëer prachtige visuele displays en meeslepende omgevingen met de LightScene EV-100, de allernieuwste digitale signalisatie-oplossing. LightScene-laserprojectoren, die een afstemming bieden tussen verlichting en weergavetechnologie, boeien het publiek door tegelijkertijd te verlichten en te projecteren op vrijwel elk oppervlak of materiaal, waarbij zij gebruikmaken van dynamische, ervaringsgerichte inhoud voor digitale kunst, commerciële signalisatie en decoratietoepassingen.

Wenst u een demonstratie of shoot-out?

Laat het ons tijdig weten, we kunnen demotoestellen reserveren voor u, dan kan u in onze showroom eigen content projecteren en de beeldweergave 1:1 vergelijken.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte