Nieuws

Kom naar de officiële opening van de WAVE, het nieuwe pand van BIS|Econocom Belux

01-07-2019 13:39

Wonderful AudioVisual Experience... Met eigen ogen zien hoe een organisatie maximaal profiteert van de kracht van Audiovisuele & IT technologie? Wij leiden je graag rond op 19 september in ons splinternieuw kantoor te Mechelen. Het nieuwe BIS|Econocom pand is een prachtige showcase van activiteitengericht huisvesten in de praktijk.

Flexibiliteit en interactie

Onze collega's hebben hard gewerkt om van het nieuwe onderkomen in Mechelen een echt BIS|Econocom 'thuis' te maken. En met succes! We kunnen op iedere werkplek in het pand aan de slag én we hebben hele fijne ruimtes om te overleggen, brainstormen en te vergaderen. Maar ook in alle rust aan een project werken of een aantal telefoontjes plegen is mogelijk. Het nieuwe onderkomen biedt ons flexibiliteit en interactie in een prachtig ingerichte omgeving.

Geen technische handleidingen nodig

Alle ruimtes zien er mooi uit en zijn comfortabel ingericht door onze interieur architect. Het plaatje klopt dus perfect. De beschikbare audiovisuele & IT technologie, zoals videoconferencing, collaboration, LCD touchscreens, draadloze presentatie-mogelijkheden etc. werken intuïtief en zijn zonder technische ondersteuning te gebruiken. Alle geimplementeerde oplossingen dragen bij aan efficiënter werken, ten gunste van onze werknemers.

Managed AV & As-a-service

Onze oplossingen zijn nu ook haalbaar voor iedereen dankzij alternatieve financieringsvormen (AV-as-a-service) die het gebruik van state-of-the-art technologie dichterbij brengen. Het werd ook tijd om op software gebaseerde managed AV te intergreren in het gebouw. Eenvoudig gezegd komt managed AV er op neer dat wij alle audiovisuele apparatuur (ongeacht merk of locatie) connectoren, integreren en beheren op een standaard netwerk door middel van een merkonafhankelijk software platform.

Geslaagde transformatie

De beschikbare faciliteiten in een fijne omgeving zorgen ervoor dat samenwerken door mensen uit verschillende teams naar een hoger niveau is gebracht. Niemand is beperkt tot een bepaalde werkplek. Mailverkeer neemt af en spontaan worden mooie ideeën geboren. Daarmee is de verhuizing van ons traditionele kantoor naar deze activiteitengerichte huisvesting nu na drie maanden al meer dan geslaagd.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte