Nieuws

ClickShare CSE-200+, de nieuwe standaard?

02-10-2019 08:56

Nieuwe innovatieve telg in de Clickshare familie. Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten. Met ClickShare, de oplossing voor draadloze samenwerking, kan uw bedrijf moeiteloos collaboratie sessies organiseren en efficiënt samenwerken.

De Barco ClickShare CSE-200+ is dus bedoeld voor collaboration rooms. In de verpakking zit een zwart basisstation, dat de omvang heeft van een kleine internetrouter, en twee usb-deelknoppen met een Type-A aansluiting. Deze ClickShare Buttons zijn ook apart verkrijgbaar en bestaan verder in een USB Type-C variant. De knoppen in de doos zijn reeds gekoppeld aan de base unit, maar eventuele extra knoppen kan je zelf eenvoudig aankoppelen. Meerdere Buttons kan je in de vergaderruimte opbergen in de apart verkrijgbare ClickShare Tray, een houder waarin er vier passen.

Meer mogelijkheden om informatie te delen
De CSE-200+ biedt interactieve samenwerkingservaringen voor middelgrote vergaderruimten. Met deze oplossing kunnen twee personen tegelijk content delen. Sluit de ClickShare Button gewoon aan op een laptop en geef met één klik de inhoud weer op het grote scherm van de vergaderruimte. De ClickShare-app biedt u extra functies om samen te werken met laptops of mobiele apparaten. Gebruik zowel de Button als de app in de vergaderruimte om content nog beter te delen. Ook worden Google Cast, Apple Airplay en Windows Wireless Display (Miracast) ondersteund.

Zelfde features als de CSE-200 maar aangevuld met:
► 4K output
► HDMI input met auto-switch intelligentie
► Verbeterde interactiviteit (blackboarding & annotatie)
► 802.1x wireless & wired
► Dual Network port
► Betere wifi spreiding (DFS technologie)
► Support voor Windows Wireless Display

Stimuleer creativiteit overal in uw bedrijf
De CSE-200+ biedt uitgebreide beveiligingsfuncties, een volledig naadloze netwerkintegratie en centraal beheer. Met volledige BYOD-ondersteuning, een HDMI-ingang voor oudere apparatuur (zodat u kunt schakelen tussen draadloze en bekabelde bronnen) en een ruime keuze aan interactieve functies zoals aantekeningen maken, blackboarding en TouchBack op een 4K-beeldscherm, verbetert de CSE-200+ de brainstormsessies en productiviteit in uw bedrijf.

Meld u aan voor een demonstratie

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte