Nieuws

14/3 Inspiration session: Managed AV - Room Management - AV-as-a-service

21-02-2019 09:46

Het is weer zover, in naloop van ISE te Amsterdam hebben we voor u een interessante agenda opgesteld. Dit event gaat door op 14 maart in onze showroom te Mechelen. Aanmelden blijft zoals steeds vrijblijvend. We praten jullie bij over deze 3 trending thema's:

Managed AV
Wilt u dat het simpelweg goed is geregeld en de gebruiker altijd beschikt over een goed werkende, betrouwbare oplossing? Dan is het tijd voor op software gebaseerd managed AV. Simpel gezegd komt managed AV er op neer dat wij al uw audiovisuele apparatuur (ongeacht merk of locatie) connectoren, integreren en beheren op een standaard netwerk door middel van een merkonafhankelijk software platform.

Room Management met previews van Evoko Booking & Evoko Calendar plugin
De Evoko Roompanels hoeven geen introductie meer. Er worden dit jaar 2 belangrijke producten toegevoegd aan het portfolio van deze fabrikant. Het Evoko Booking systeem wordt sterk vernieuwd en er komt een heuse Outlook plug-in om zaken zoals catering, flexplekken, etc. allemaal netjes te reserveren en te koppelen aan een bepaalde meeting.

AV-as-a-service
Audiovisuele & IT oplossingen dragen bij aan efficiënter werken, ten gunste van klanten, werknemers, patiënten, ... Toch kan het nóg aantrekkelijker dankzij alternatieve financieringsvormen die het gebruik van state-of-the-art technologie dichterbij brengen. We stellen enkele interessante cases aan u voor van 2018.

Ga naar de eventpage

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte