Nieuws

Ultra-HD ConferenceCam met automatische camerabediening, dat is de Logitech Rally!

25-01-2019 13:20

Logitech Rally levert video van hoge kwaliteit, ongeëvenaarde spraakverstaanbaarheid voor betere vergaderingen met videoconferentietoepassingen die werken met USB-apparaten, waaronder Google Hangouts, Microsoft Skype ® voor Bedrijven, Microsoft Teams en Zoom. Met modulaire audio, een doordacht kabelbeheer en hoogwaardige afwerkingen, integreert Rally uitstekend in middelgrote en grotere ruimtes.

Verbeterde gebruikerservaring

Logitech RightSense bestaat uit een reeks technologieën die in de Rally zijn ingebouwd en die zorgen voor een geautomatiseerde, betere gebruikerservaring. RightSight™ automatiseert de camerabediening om deelnemers perfect in beeld te brengen, ongeacht hoe ver ze zich van de lens af bevinden. Logitech RightLight geeft gezichten voorrang boven de omgeving om natuurlijk ogende huidtinten weer te geven. Logitech RightSound de vocale helderheid verbetert door achtergrondruis te onderdrukken, stemmen automatisch te nivelleren en de nadruk te leggen op actieve luidsprekers om betere vergaderingen te ondersteunen.

Slimme bekabeling voor het delen van content

Met een Display Hub en een Table Hub om kabels netjes en georganiseerd te houden, blijven Rally-componenten en de vergadercomputer veilig uit het zicht. Beide hubs worden verbonden door een enkele CAT6 kabel en hebben meerdere verbindingen, zodat u de vergadercomputer in de buurt van het display of op de tafel kunt plaatsen. Een HDMI-ingang op de Table Hub elimineert de noodzaak van extra kabelverlengers en maakt het delen van bedrade inhoud eenvoudig.

Verstelbaar, kantelen, pannen & zoomen

Pan en kanteling snelheden passen zich automatisch aan aan het zoomniveau. Het resultaat: een snellere camerabeweging bij het uitzoomen voor een snelle framing, en een langzamere camerabeweging bij het inzoomen voor meer controle.

Wil u extra informatie of een demonstratie?

Bel naar 015 287 487 . Vraag naar onze brochure of spreek af voor een demo in de showroom.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte