Nieuws

Sharp lanceert Windows Collaboration Displays

21-01-2019 14:31

Microsoft lanceert een nieuw type display voor conferentieruimtes. Waar het bedrijf zelf al de Surface Hub maakt, werkt het nu samen met SHARP om Windows Collaboration Displays te maken. De schermen kunnen aan reeds bestaande Windows 10-apparaten gekoppeld worden. Op de jaarlijkse beurs Integrated Systems Europe (ISE) onthult Sharp zijn eerste Windows Collaboration Display (WCD). Het 70 inch grote 4K-scherm is bedoeld om de kwaliteit van vergaderingen te verbeteren en zo samenwerking te bevorderen binnen zowel enterprises als kmo's. Sharp combineert in dit display zijn touch-technologie met Internet of Things-sensoren (IoT) die werken met Azure Digital Twins van Microsoft om de efficiëntie van vergaderruimten te bewaken.

Slimme connectiviteit via USB-C

De nieuwe USB-C standaard mocht niet ontbreken bij het Windows Collaboration Display. Hiermee wordt aansluiten van je laptop kinderspel. Met 1 kabel kan je je laptop presenteren op het grote scherm alsook de connectie maken met de camera, microfoon en audio. Hierdoor past het display ook in de 'Bring-your-own-Device' (BYOD) trend waarbij je met je eigen device en software tools werkt.

Maximale performance en optimale schrijfervaring

De 70-inch grote, interactieve display beschikt over Sharp’s Pen-on-Paper-technologie, die aanvoelt alsof er met pen op papier wordt geschreven. Door de 30-Point Capacitive Touch-technologie kan het scherm dertig aanrakingen tegelijkertijd registreren. In combinatie met de actieve pen met vier knoppen zorgt dit voor een intuïtieve en natuurlijke gebruikerservaring, wat meer zekerheid geeft tijdens een presentatie.

Sharp presenteert tijdens ISE 2019 de volledige reeks van interactieve en niet-interactieve displays, waaronder de 70-inch 4K BIG PAD – het vlaggenschip van Sharp. Deze oplossing biedt zeer precieze schrijfmogelijkheden en veel gebruiksgemak, ideaal voor het weergeven van grote hoeveelheden gedetailleerde informatie.

Wil u extra informatie of een demonstratie?

Bel naar 015 287 487 . Tijdens de zomer van 2019 komt de collaboration display beschikbaar en bent u uiteraard welkom voor een hands-on in onze showroom.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte