Nieuws

Room management verovert de markt

20-11-2018 14:40

Iedere grote organisatie heeft behoefte aan inzicht in het gebruik en de beschikbaarheid van hun vergaderruimtes. Dat is zo bij organisaties met tientallen, soms zelfs honderden vergaderruimtes, maar we zien dezelfde wens ook bij kleine(re) organisaties, die slechts een paar ruimtes hebben om te vergaderen of te presenteren. Waar het allemaal om draait, is de maximale ondersteuning van de gebruikers en het verminderen van de werkdruk op de facilitaire afdeling.

Grote groei dankzij voordelen

Dat room management systemen populair zijn, is niet verwonderlijk. U krijgt helder inzicht in de beschikbaarheid van ruimtes en boekt eenvoudig via uw agenda of smartphone een ruimte, inclusief de door u benodigde faciliteiten. Bent u in de buurt van een vergaderruimte? Dan ziet u aan de gekleurde LED-rand of deze bezet is. Loopt de meeting uit of bent u eerder klaar? Met één druk op de knop verlengt of annuleert u een reservering. Daarnaast bieden de moderne room management systemen inzicht in de vrije flexplekken? Ideaal toch?

Niet aanschaffen, wél gebruiken (as-a-service)

Als dochter van Econocom biedt BIS u de mogelijkheid om van alle voordelen van room management te profiteren, zonder dat u in deze toepassing investeert. Dat doen wij voor u. Daarnaast verzorgen wij ook het adviestraject, de installatie, het onderhoud, de reparatie, de vervanging en recycling. Het enige wat wij van u verwachten, is dat u volop profiteert van de mogelijkheden, het gemak en de voordelen. O ja… en dat u uw vaste bedrag per maand betaalt.

Ontdek meer

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met room management? Ontdek meer van de Evoko Liso.

Bel BIS: 015 287 487 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte