Nieuws

Update over Microsoft Surface Hub 2!

25-03-2019 13:34

De Microsoft Surface Hub 2 komt in het derde kwartaal van 2019 uit. Microsoft doet dat deze keer met twee totaal verschillende types van apparaten. De editie die dit jaar uitkomt krijgt de naam Hub 2S en een jaar later brengen ze de Surface Hub 2X uit. Dat meldt Microsoft in een uitgebreide blogpost. De Surface Hub 2S krijgt een verwisselbare processorcartridge, die enkele belangrijke upgrades mogelijk maakt. In de loop van 2020 brengt Microsoft de Hub 2X op de markt, die onder meer over een roteerbaar scherm beschikt. Maar dat niet alleen: ook kan deze variant met meerdere schermen gekoppeld worden, om samen een groot interactief bord te vormen. Dat kan niet met de 2S, maar dus wel als de processorcartridge van de 2X gebruikt wordt.

Hou me op de hoogte

Ga verder dan vergaderen, naar echt teamwork

Teams hebben alle vormen en maten. Ze kunnen lokaal zijn of verspreid over de aardbol. Mensen zijn de grootste investering en tegelijk het kostbaarste bezit van de werkgever. Als je wilt transformeren van samenwerken naar echt teamwerk, moet je investeren in hulpmiddelen die het beste werken in de vergaderruimte, in een teamruimte, eigenlijk in elke ruimte.

Speciaal gebouwd voor teams

De Surface Hub 2 is meer dan een smartboard of een interactief whiteboard; het apparaat is geoptimaliseerd voor teams die verbonden willen zijn, willen co-creëren en produceren met anderen, ongeacht hun locatie. Surface Hub 2-apparaten combineren het beste van Microsoft-samenwerkingshulpmiddelen - van Windows en Office tot Microsoft Whiteboard en Microsoft Skype & Teams.

Werk soepel samen

Van je eerste idee tot het voltooide product zonder iets te missen. Op de Surface Hub 2X kun je je groepswerkstroom stroomlijnen door verbeterde samenwerkingsfuncties als aanmelden voor meerdere gebruikers voor gelijktijdige toegang en het opslaan van inhoud in de cloud.

Hou me op de hoogte

Perfecte pasvorm voor elke ruimte

Huddle waar je wilt met een modern ontwerp en een intuïtieve software-ervaring. De Surface Hub 2X kan zich aanpassen aan je ruimte met functies voor roteren en naast elkaar plaatsen. We gaan dus een volledig op maat gemaakte oplossing kunnen aanbieden, afhankelijk van de ruimte, toepassing ... en het daarbijhorende budget.

Wenst u meer informatie over levertijd en beschikbaarheid van demo's? Bel BIS: 015 287 487 of gebruik één van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte