Nieuws

Betaalbaar & professioneel videovergaderen met Logitech

29-05-2018 13:54

Dankzij complete oplossingen voor vergaderruimtes van Logitech kunnen deelnemers snel aan de slag met het voeren van videovergaderingen. BIS heeft recent enkele interessante producten getest en ook aanbevolen aan klanten.

Kent u de Logitech GROUP al?

GROUP is een betaalbaar videovergadersysteem voor middelgrote tot grote vergaderruimtes dat elke vergaderzaal in een videosamenwerkingsruimte transformeert. Dankzij de plug-and-play USB-verbinding is het eenvoudig om GROUP te implementeren en gebruiken.

Het is compatibel met elke softwaretoepassing voor videovergaderingen binnen uw eigen computeromgeving. Gecertificeerd voor Skype for Business™, geoptimaliseerd voor Microsoft® Lync, compatibel met Cisco Jabber® en WebEx®. De haarscherpe video en prachtig ontworpen full-duplex speakerphone maken het mogelijk om nauw samen te werken. Maak verbinding met een laptop en start een vergadering of gebruik de high-end speakerphone met bluetooth.

Ook nieuw in onze collaboratie familie: de Logitech MEETUP

MeetUp is een high-end ConferenceCam van Logitech ontworpen voor kleine vergaderruimtes en teamruimtes. Gedaan met dichtbij elkaar te zitten om zeker in beeld te verschijnen. Met MeetUp is elke zitplaats duidelijk zichtbaar dankzij een superbreed gezichtsveld van 120° en een lens die kan pannen en kantelen. De geïntegreerde audio werkt optimaal voor de akoestiek van kleine teamruimtes waardoor iedereen gehoord en gezien kan worden.

Wil U graag een vrijblijvende demonstratie of extra info? Bel BIS: 015 287 487 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte