Nieuws

Kris Spruyt aangesteld als nieuwe General Manager van BIS België, 1 maart 2018

19-03-2018 08:43 De BIS Groep & Econocom benoemen Kris Spruyt als General Manager van BIS België. Kris bekleedde in het verleden verschillende senior management functies bij BT Global Services. Erwin de Ruyck, die BIS Belgë 25 jaar geleden heeft opgericht en liet evolueren naar haar huidige positie als AV marktleider in België en Luxemburg, geeft de fakkel door.

Bruno Ronsse, Country Manager Econocom Belux: “Met Kris is BIS België in goede handen. Enerzijds is de continuïteit verzekerd, maar anderzijds zal Kris ook instaan voor het creëren van een sterke link tussen BIS en Econocom. Kris heeft een uitstekende kennis van de AV & ICT markt en beschikt over een zeer uitgebreide ervaring in de sector. Ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om de ontwikkeling van de “Digital Places” oplossingen binnen Econocom Belux te garanderen.

Kris Spruyt: “Ik kijk er enorm naar uit om de fakkel over te nemen en samen te bouwen aan de toekomst van BIS binnen de Econocom groep. Mijn primaire doelstelling is het bedrijf verder te laten groeien via gerichte innovatie, gebruikmakend van de kracht van Econocom, om zo bljvend een leidersrol op te nemen in de sector van Digital Places in een wereld van digitale transformatie"."

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte