Nieuws

Goede voornemens voor 2018? Wij denken graag mee…

05-01-2018 09:35

2018. Het nieuwe jaar is zojuist begonnen. Voor velen van ons een moment om vooruit te kijken en goede voornemens te formuleren. Op AV & IT gebied denken wij graag met u mee. Wij doen u vier ideeën aan de hand die u een mooie stap vooruit helpen, het overleg en de samenwerking binnen uw organisatie stimuleren en zorgen voor meer productiviteit.

1) Optimaliseer vergaderruimtes voor optimaal gebruik

De AV & IT convergentie gaat nog steeds door. On premise wordt Cloud, Full HD wordt 4K, HDMI 1.4 wordt 2.1… Audiovisuele apparatuur krijgt netwerkfunctionaliteit en matrix switchers en interfaces maken flexibele communicatie tussen apparatuur en diverse platforms mogelijk. De overdracht van informatie verbetert. Oplossingen worden beter, geavanceerder, veelzijdiger en dynamischer, terwijl de bediening eenvoudiger, intuïtiever en gebruiksvriendelijker wordt. Mis deze trein niet!

2) Combineer bytes met bricks en behaviour

Beleving! Misschien een modewoord, maar wel een woord dat er toe doet. Zeker als het gaat om de inrichting van de ruimtes waarin u vergadert en presenteert. Beleving draagt bij aan de effectiviteit van uw vergaderingen, presentaties, brainstorm sessies en trainingen. De juiste beleving creëert u door alle elementen in uw vergaderruimte of presentatieruimte optimaal op elkaar af te stemmen. Onze interieurarchitecten zijn hierin gespecialiseerd.

3) Professionaliseer visitor, room & desk management

De digitale transformatie maakt dat organisaties steeds vaker bezoekers ontvangen met behulp van onbemande recepties. Ook wordt technologie meer en meer ingezet om snel inzicht te krijgen in de beschikbare werkplekken of vergaderruimtes, voor het toewijzen van parkeerplaatsen etc. Kortom: de “stroom” van bezoekers en medewerkers binnen uw pand optimaliseert u met technologie. BIS biedt voor al deze situaties verschillende mogelijkheden.

4) AV-as-a-Service: van bezit naar gebruik

Ga ook in 2018 naar BIS voor al uw audiovisuele oplossingen, videoconference, digital signage, room management, ruimte-inrichting én event rental. Wij verzorgen alles voor u. Maar kies daarbij voor ons aantrekkelijke AV-as-a-Service aanbod, waarmee wij u totaal ontzorgen op het gebied van aanschaf, installatie, onderhoud, service, vervanging en recycling van alle hardware en software. En u? U betaalt slechts een vast bedrag per maand.

U heeft ze gelezen. Onze vier suggesties voor uw goede voornemens voor 2018. Wij helpen u graag om ze om te zetten in concrete acties met tastbare uitkomst. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Bel BIS: 015 287 487 . Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte