Nieuws

AV as a Service bewijst zich in de praktijk

05-01-2018 09:34

Weet u het nog? De lancering door BIS van het AV as a Service concept in de zomer van dit jaar? Als eerste in de markt boden en bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid om niet meer te investeren in het bezit van Audiovisuele & IT oplossingen, maar veel meer te profiteren van alleen het gebruik; in ruil voor een vast bedrag per maand.

Volledige keten in eigen hand

Door de overname van BIS door Econocom in juni kregen wij de onbeperkte toegang tot de wereld van as-a-service concepten en slimme financiering. Omdat wij nu zowel de hele keten van leveren, installeren en onderhouden van de hardware, software én content in eigen hand hebben alsook de slimme financiering ervan, bent u met onze AV as a Service écht goed af. Ook op dit terrein is onze dienstverlening onderscheidend met concrete en heel tastbare voordelen.

Succesvoller dan verwacht

Om eerlijk te zijn…. Wij verwachtten succes, maar zó succesvol als in de laatste maanden van 2017, dat hadden we niet verwacht. Klanten en prospects reageerden enthousiast en nog maar net op weg kregen we in september de eerste aanvragen én opdrachten al binnen. Inmiddels hebben tientallen bestaande en nieuwe klanten voor onze AV as a Service dienstverlening gekozen. Daaronder ook opdrachtgevers die via AV as a Service hun bestaande infrastructuur aan BIS hebben verkocht – daarmee cash hebben gegenereerd – en deze nu gebruiken tegen een betaling per maand.

Profiteer ook van AV as a Service

U hebt het gelezen… AV as a Service bewijst zich in de praktijk! Als u meer wilt weten, ga dan naar onze websitepagina’s over AV as a Service. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze adviseurs. Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs.

Bel BIS: 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte