Nieuws

Event Rental verzorgt cameraregistratie en After movie op SS Rotterdam

20-12-2017 10:05

In opdracht van EventBranche verzorgde BIS Event Rental de complete cameraregistratie van het Congres Neuromarketing & Events op de SS Rotterdam. Bovendien was het theater sfeervol verlicht met duurzame LED lampen. Naast inspirerende presentaties werden er een netwerkborrel en speeddate sessies gehouden om de bezoekers met elkaar in contact te brengen.

Tijdens het congres gaf Martin de Munnik inzicht in Consumer neuroscience. Dankzij deze wetenschap kunnen marketeers en event managers in hun campagnes en bij de organisatie van events rekening houden met en invloed uitoefenen op onbewuste processen die van invloed zijn op ons gedrag. Inzichten die een evenement extra kracht kunnen geven.

Door een professionele camera crew van BIS Event Rental werd het hele congres van begin tot eind geregistreerd. Aanvullend werden de activiteiten (sprekers, sessies, borrel etc.) met vier op afstand bestuurbare HD Dome Camera’s opgenomen. Het geheel is naar volle tevredenheid van EventBranche verwerkt tot een mooie After movie.

Bekijk hieronder de After movie:

Weten wat BIS Event Rental voor uw organisatie kan betekenen?
Lees hier meer over onze ondersteuning bij evenementen.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte